Antena Căutare

Să fie cu soacre, sau fără? CRBL o spune drept: "Păi, ce, eu cu soacra am iubire?"

Domeniul ”De la 1 la 10” le-a adus cuplului format din Tania Popa și Veaceslav Damian un premiu special. Dar a scos la iveală şi răspunsuri neaşteptate.

Domeniul ”De la 1 la 10” le-a adus cuplului format din Tania Popa și Veaceslav Damian un premiu special. Dar a scos la iveală şi răspunsuri neaşteptate.

Ce părere au vedetele noastre despre implicarea soacrelor în căsnicia lor? Ei bine, ca de fiecare dată, CRBL este dintr-o bucată, răspunsuri clare, la obiect, fără ezitare: "Păi, ce, eu cu soacra am iubire?".

Face ce face şi ne mai smulge câte un zâmbet. Dar, fie vorba între noi, o iubeşte muuult pe mama soacra. Din păcate, întrebarea a atins un punct sensibil în cazul lui Kamara.

Robert Popescu cu abdomenul sexy la vedere! Mirela Boureanu Vaida nu s-a putut abține: ”Să vedeți ce ochi au făcut fetel... Unul dintre concurenți a recunoscut, fără probleme! Și-ar lăsa soția să aibă o aventură, pentru un milion de euro: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x