Antena Căutare

Serialul Adela a fost lider de audienţă cu episoadele difuzate pe 3 noiembrie 2022

#dacăejoieAdela! Doar câteva săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul ultimului capitol Adela – Ce-i al tău e şi al meu, astfel că aceştia au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Actorii din Adela Galerie
Serialul Adela de la Antena 1, lider de audienţă | Antena 1

Serialul Adela s-a impus ca lider de audienţă, atât la nivelulul publicului comercial, cât şi la nivelul întregii ţări. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:29-23:13, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 4.9 puncte de rating și 18.1% cotă de piață.

Serialul Adela a condus clasamentul şi la nivelul întregii ţări, unde Antena 1 a înregistrat 6.3 puncte de rating şi 17.8% cota de piaţă. Aproape 1.4 milioane de telespectatori urmăreau aseară, în minutul de aur, 21:32, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1.

Citește și: Ce s-a întâmplat în Adela sezon 4, episod cu episod. Serialul se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură

Cele mai noi episoade din Adela – Ce-i al tău e şi al meu i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură în încercările disperate ale întregii familii de a demonstra că Lucian (Daniel Nuţă) a ucis-o pe Martha (Carmen Ionescu). „Am eliminat toate persoanele care ne puteau face rău: Toma, Martha, Silviu... Tu ocupă-te de Nuţi, n-aş vrea să păţească ceva!”, i-a spus Lucian Andreei (Oana Moşneagu), fără scrupule.

Citește și: Adela sezon 4, episoadele 21 și 22 din 3 noiembrie 2022. Ce se întâmplă în casa Andronic, după moartea Marthei. Ce face Nuți

Când credeau că sunt tot mai aproape de a asocia această crimă cu numele lui Lucian, cei din familia Andronic sunt puşi în faţa unui nou scenariu cutremurător: „Am descoperit nişte amprente pe pistol şi nu sunt ale Marthei. Sunt ale lui Mitu!”, le-a spus Lascu (Răzvan Fodor). Când şi-a dat seama că Andreea şi Lucian nu vor avea nicio problemă ca Mitu (Marian Râlea) să plătească pentru o crimă necomisă, Nuţi (Anca Sigartău) a trecut la ameninţări: „Păcat că ce am filmat nu minte! Ştii butonul ăla roşu? Martha m-a învăţat cum să îi dau drumul! Am filmat că Lucian e un criminal!”, i-a spus ea Andreei.

Cum va reacţiona Andreea, dacă va decide să îşi urmeze soţul şi de această dată şi la ce gesturi vor mai recurge cei din familie, în încercările disperate de a-l demasca pe Lucian, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban si National

Perioada 3 noiembrie 2022

Adela sezon 4, episoadele 21 și 22 din 3 noiembrie 2022. Ce se întâmplă în casa Andronic, după moartea Marthei. Ce face ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x