Antena Căutare

Irina Fodor, mesaj emoționant de ziua soțul său, Răzvan Fodor. Ce i-a transmis de la mii de kilometri distanță

Irina Fodor i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă lui Răzvan Fodor de ziua lui. Ce a transmis prezentatoarea America Express de la mii de kilometri depărtare.

colaj foto Irina Fodor și Răzvan Fodor Galerie
Irina Fodor, declarație de dragoste pentru Răzvan Fodor din America Express | Instagram

Irina Fodor sărbătorește pe 22 iunie ziua soțului ei, Răzvan Fodor și i-a făcut o urare plină de emoție în mediul online. Plecată cu filmările în America Express, frumoasa prezentatoare a ținut să-i facă o declarație emoționantă de dragoste soțul ei.

Noi imagini cu Irina Fodor din America Express. Cum s-a fotografiat prezentatoarea în Ecuador, la mijlocul pământului

Mesajul plin de dragoste transmis de Irina Fodor pentru soțul ei: „În orice emisferă ne-am fi întâlnit, tot suflete-pereche am fi fost!”

Irina Fodor este acum în Ecuador cu filmările pentru America Express și azi este o zi importantă pentru ea. Soțul ei își serbează ziua de naștere, iar Irina Fodor i-a făcut declarații emoționante de la distanță.

Cu toate că au vorbit și la telefon, prezentatoarea a ținut să-și arate sentimentele față de Răzvan Fodor și pe contul ei de Instagram, acolo unde a publicat mai multe imagini cu cei doi.

„Puștiule, te-am sunat și azi-dimineață, la prima oră, dar parcă nu-mi ajunge, așa că îți mai zic și aici: La mulți ani fericiți, împliniți, sănătoși! 🎉🍾 Te iubesc de la capătul lumii și de mii de ori înapoi!!! ❤️❤️ În orice emisferă ne-am fi întâlnit, tot suflete-pereche am fi fost! 😉😍 PS: Dacă nu te-aș fi cunoscut până acum și te-aș vedea pe stradă azi, mi s-ar pune iar pata pe tine, atât să știi! 😏😅❤️”, a fost declarația de dragoste scrisă de Irina Fodor în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce mesaj i-a transmis Răzvan Fodor soției sale la plecarea în America Express. Imaginile emoționante cu Irina Fodor din aeroport

Ce vârstă împlinește Răzvan Fodor

Răzvan Fodor s-a născut pe data de 22 iunie 1975, în București. A studiat la Academia de Educație Fizică și Sport, cu specializarea gimnastică, dar nu a profesat în domeniu. De-a lungul anilor s-a remarcat ca artist în trupa Krypton, apoi ca actor și prezentator tv.

El și Irina s-au cunoscut în 2010, într-o perioadă în care, după cum a povestit chiar el de-a lungul timpului, nu mai credea că își va găsi sufletul pereche. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere și se iubesc necondiționat în ciuda diferenței de vârstă.

„E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. Și sunt al dracu’ de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta. Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător, sunt un soț bun, sunt un tată bun. Pentru mine familia e absolut tot și eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel. Am avut cea mai mișto viață de adolescent, din punctul meu de vedere, și m-am distrat, dar cum mă distrez acum cu familia… Viața merge în continuare, avem aceeași gașcă, când văd că nimic nu se schimbă și nu s-a schimbat de când am familie, că în continuare putem să ne distrăm, e foarte frumos. Să te distrezi ca pe vremuri, dar să vezi și o mogâldeață lângă tine și o femeie care îți zâmbește. O iubesc, cum să n-o iubesc?”, a povestit Răzvan Fodor la podcastul lui Mihai Morar.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x