Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce echipă a câștigat amuleta. Ce anunț neașteptat a făcut Irina Fodor despre cursă

În ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 6, trei echipe s-au întrecut la jocul pentru amuletă și, la final, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat avantajul.

Colaj cu Irina Fodor, Sânziana Negru, Laura Giurcanu, Alexia și Aris Eram, dar și cu Ionuț Rusu și George Tănase la jocul de amuletă de la America Express Galerie
În ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 6, trei echipe s-au întrecut la jocul pentru amuletă și, la final, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat avantajul | Antena 1

Alexia și Aris Eram, Ionuț Rusu și George Tănase și Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au întrecut la un joc de amuletă ce a adus o răsturnare neașteptată de situație. La final, Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat amuleta, în ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 6, de la Antena 1.

Ce echipă a câștigat amuleta, în ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 6, din 30 octombrie 2023

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe formate din Alexia și Aris Eram, Ionuț Rusu și George Tănase și Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Irina Fodor i-a așteptat având în apropiere niște jeepao, adică mașini de tip jeep pe care columbienii o folosesc pentru a-și pune în ea toate lucrurile necesare din casă. Aceste mașini vechi sunt recondiționate de localnici și sunt un adevărat simbol local.

Citește și: America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au fost impresionați de povestea de viață a femeii care i-a luat în gazdă

„Sper că sunteți șoferi pricepuți! Inițial, după cel de-al Doilea Război Mondial, ele au fost duse la fier vechi. Dar localnicii le-au recondiționat și le-au folosit la transportul cafelei și au devenit populare printre cultivatorii de cafea din regiunile muntoase, cu drumuri dificile. Jeepao sunt folosite frecvent pentru trasteo, adică atunci când te muți cu tot calabalâcul dintr-o casă în altă. Asta veți face și voi astăzi: veți recrea un trasteo și veți transporta o casă cu un jeepao!”, a explicat Irina Fodor, la jocul pentru amuletă.

„Mi se pare o poveste interesantă pentru că practice tu vezi obiectele cele mai de preț ale oamenilor”, a zis Alexia Eram.

Concurenții au avut și sarcina de-a avea grijă de anumite obiecte fragile, de-a face un anumite traseu, apoi de-a rezolva o altă misiune, la casa unei gazde. De la fiecare punct de pe traseu rezolvat corect echipele primesc steaguri și cine adună 6 poate construit din bambus un turnuleț. Victoria aparține echipei care aduce prima construcția la Irina Fodor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu a fost emoționată până la lacrimi. Ce mărturisire a făcut concurenta

Proba a pornit și fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a câștiga. Au fost și răsturnări de situație: George și Ionuț se simțeau stăpâni pe situație atunci când brusc s-au trezit cu vesela spartă în mijlocul drumului, lucru ce aduce o penalizare.

Emoțiile și tensiunile au scos la iveală și anumite rivalități între echipe, la America Express sezonul 8.

Fiindcă s-au descurcat cel mai bine, Aris și Alexia Eram au câștigat amuleta. Aceștia au decis ordinea plecării în cursă. Irina Fodor a anunțat că echipele vor pleca în mașinile de producție și se va face un transfer, căci pe drum a avut loc un accident tragic. Prăbușirea unui pod s-a soldat cu numeroase victime, așa că din motive de securitate echipa de producție a luat această decizie.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au fost impresionați de povestea de viață a femeii care i-a luat în gazdă... Ce bolid conduce Sonia Simionov. Concurenta America Express și-a achiziționat de curând o mașină: „Noua mea jucărie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x