Antena Căutare

Fără număr, fără număr. Nea Mărin și Liviu, dansuri provocatoare pe muzică lăutărească!

După momentul emoționant în care lăutarul i-a cântat „La mulți ani” lui nea Mărin, copilul său de suflet a încins atmosfera cu câteva dansuri din buric

După momentul emoționant în care lăutarul i-a cântat „La mulți ani” lui nea Mărin, copilul său de suflet a încins atmosfera cu câteva dansuri din buric.

Muzica mai destinde atmosfera încinsă după culesul viei, iar când vine vorba de dans, nea Mărin este regele neîncoronat. Numai că Liviu vrea să-i demonstreze că timpul petrecut alături de el nu a fost în zadar și nu se dă în lături de la mișcări lascive pe acorduri lăutărești.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x