Antena Căutare

Oare care îi va fi alesul? "Burlăcița" își dorește cu ardoare să se mărite: Pentru că nu a prins buchetul de nuntă, l-a... furat!

Daniela Crudu nu se dezmite. Dacă vrea ceva, atunci va face orice pentru a îl avea. Bruneta nu a prins buchetul de flori, dar asta nu înseamnă cu nu poate să și-l însușească!

Daniela Crudu nu se dezmite. Dacă vrea ceva, atunci va face orice pentru a îl avea. "Burlăcița" noastră a fost ajutor de nădăjde într-o cauză nobilă, marca Nea Mărin, la emisiunea "Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți".

Acesta a organizat o nuntă de la a la z pentru un cuplu de îndrăgostiți, care nu aveau posibilitatea de a-și îndeplini acest vis

Printre muncă acerbă, certuri, oboseală și stres, seara nunții a fost una perfectă, iar Cruduța, alături de celelalte vedete și de Nea Mărin, și-a dus la îndeplinire sarcina.

Doar că "Burlăcița" a mai râvnit la ceva! Pentru că nu a prins buchetul de flori al miresei, Crudu a apelat la o metodă mai puțin ortodoxă de a-l obține: l-a furat!

E clar, "Burlăcița" vrea să se mărite!

"Burlăcița" are un admirator secret în afara concursului! Ce gest emoționant a făcut curtezanul Danielei Crudu... Daniela Crudu joacă tare! Prima întâlnire, primul sărut: El este concurentul care i-a atins buzele "Burlăciței"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x