Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 6 mai 2021. Momentul romantic la care Andi Constantin și-a acoperit fața cu mâinile

Andi Constantin a comentat, alături de Alexandra, cele mai interesante momente din cadrul celui mai recent episod, în ediția 7 a show-ului Burlacul - Destăinuri, difuzat în exclusivitate pe Antena Play.

colaj de imagini cu andi constantin, malinka zina si simona balaceanu Galerie
Andi Constantin a comentat, alături de Alexandra, cele mai interesante momente din cadrul celui mai recent episod, în ediția 7 a show-ului Burlacul - Destăinuri | Antena 1

Acesta a vorbit despre primul single date cu Malinka Zina, la care au avut parte și de un sărut pasional. De altfel, primul lor sărut căci blondina a ținut să respecte pactul pe care îl avea cu sora sa, Angela Antocel.

Andi Constantin a fost foarte încântat de întâlnirea cu Malinka Zina

Burlacul a afirmat că i-a plăcut schimbarea Malinkăi și a explicat clipele petrecute în apă, departe de microfoane și camerele de filmat.

”O văd mult mai deschisă. Apa era așa, după venea o gaură. Nu puteam să mă mai ridic, efectiv. (...) Și eu am simțit acel sărut. Adică i l-am dat pentru că am simțit.”, a spus Andi Constantin despre interacțiunea cu Malinka Zina.

Și invitata sa, Alexandra, a observat că Burlacul a fost prezent întrutotul la date-ul cu sora recentei eliminate, Angela Antocel.

Cum le-a descris Andi Constantin pe Simona, Melissa și Alexandra

Întâlnirea în grup, care l-a făcut să se simtă foarte bine pe Andi Constantin, a scos la iveală și o trăsătură a Simonei Bălăceanu.

”Mi se pare că Melissa are un alt aer, unul proaspăt. Alexandra la fel, cum a fost până acum, foarte consecventă și simpatică. Simona cu chestia ei, ”intrigă-mă”.”, a spus despre cele trei fete.

Citește și: Simona Bălăceanu, eclipsată de Melissa și Alexandra Mucea la date-ul cu Andi Constantin

Burlacul a observat că Simona a fost foarte activă la începutul întâlnirii, dar cu cât trecea timpul, cu atât părea mai pierdută: ”Melissa și Alexandra nu concurau. Asta era foarte frumos. Melissa nu avea frică de faptul că Alexandra o să-i ia fața sau invers. Nu a fost nimic forțat și s-au construit niște discuții foarte interesante. În schimb, Simona părea un pic deranjată.”

Când a văzut cum s-a comportat bruneta când cele trei au ajuns la vila fetelor, Andi Constantin a remarcat veselia și dezinvoltura Simonei, o stare opusă celei de la întâlnire.

”Pe ea concurența o îneacă, o face să fie mai retrasă”, a zis Andi, care a apreciat comportamentul Melissei.

”Observ-o pe Melissa, nu se dă în stambă deloc. Ce spune asta despre ea?!”, a întrebat retoric bărbatul.

Citește și: Ana Bene a avut un date de poveste cu Andi Constantin. În acest timp, fetele și-au făcut tatuaje pentru el

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x