Antena Căutare

Burlacul 10 iunie 2021.Simona a realizat ce se întâmplă și se simte pierdută.Ce crede că are de făcut pentru a nu-l pierde pe Andi

În ediția 14 din sezonul 6 a emisiunii Burlacul, după ce Andi i-a explicat că sentimentele contează mai puțin atunci când atitudinea ei este una greșită, Simona a rămas îngândurată.

Simona știe că a greșit atunci când și-a reflctat traumele și frustrările din trecut asupra lui Andi, iar burlacul a sfătuit-o să fie sinceră cu ea și să încerce să fie în primul rând bine cu ea, ca mai apoi să se poată apropia de un bărbat.

“Ce a ținut de mine, eu am făcut. Eu de acum înainte voi fi un simplu observator și dacă vei merita, te voi răsplăti pe măsura eforturilor tale”, i-a mai spus Andi.

Simona a ajuns la capătul răbdării și a izbucnit în plâns pentru că discuția purtată cu Andi încă o afecta.

“În momentul în care mi-a zis ‘sper să-ți găsești calea’, am înțeles”, spune Simona.

Citește și: Burlacul 3 iunie 2021. Simona Bălăceanu i-a cerut lui Andi Constantin să poarte o discuție între patru ochi

Concurenta a mărturisit că a stat și s-a gândit foarte bine la tot ce a discutat cu Andi și ceea ce simte a copleșit-o. Simonei îi era teamă că va pleca acasă fără să fi arătat ce simte.

“Mă mint că e ok”, a mai spus Simona.

Simona a izbucnit în lacrimi

Lacrimile ei s-au oprit abia atunci când a primit un plic de la Andi cu o invitație la o întâlnire. Aceasta ar fi fost pentru ea ocazia perfectă să recâștige ce considera că e pierdut.

Simona s-a aranjat, s-a pregătit pentru date. În același timp, Andi copleșit la rândul său de gânduri, a spus că în mintea lui se dă o luptă între două persoane.

“Am de ales între două persoane și voi merge la single date cu ambele”, a spus Andi, iar unul dintre întâlniri urma să fie cu Simona.

Citește și: Burlacul, 27 mai 2021. Ce au discutat Andi și Catrina înainte de Ceremonia Trandafirului: "Mă doare să spun lucrul ăsta"

Înainte de a pleca la date, Simona le-a spus fetelor că va prefera să țină totul secret și nu ar vrea să le dezvăluie ce se va întâmpla la întâlnirea cu Andi.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 10 iunie 2021.Andi și Simona s-au purtat ca un cuplu la ședința foto,dar nu au putut evita același subiect care... Burlacul 10 iunie 2021.Simona, la fel de misterioasă ca întotdeauna, s-a retras cu Andi și au făcut ce au simțit. Ce s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x