Antena Căutare

Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin a mers la întâlnire cu Malinka și Oana. Ce a supărat-o pe blondină

Andi Constantin a decis să meargă la întâlnire cu Oana și cu Malinka. Unul din gesturile bărbatului au făcut-o pe blondină să își schimbe radical atitudinea, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat pe 13 mai 2021.

Surpriza a fost mare pentru tinerele rămase în cursa pentru inima burlacului atunci când Oana și Malinka au anunțat că merg la un date cu Andi.

Cele două s-au aranjat și și-au propus să facă o impresie cât mai bună, profitând de timpul petrecut în compania burlacului.

Andi Constantin a mers la întâlnire cu Oana și Malinka, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”

„La ultimul date cu Oana a fost minunat și aș vrea să avansăm în relația noastră. Iar cu Malinka, la single date, m-am simțit la fel de bine în prezența ei, așa că mi se pare o combinație potrivită”, a mărturisit Andi Constantin, care a decis să iasă la o întâlnire de grup cu amândouă.

Totuși, chiar dacă cele două concurente din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” au afișat un zâmbet larg, în adâncul sufletului sentimentele erau puțin diferite.

„A fost ok, dar preferam să nu fie acolo. Preferam să fiu doar eu și Andi”, a mărturisit blondina la testimoniale.

Deși întâlnirea de grup a început într-un mod cât se paote de relaxat, lucrurile s-au schimbat semnificativ atunci când cele două au început să se ia la întrecere ca să-i acapareze atenția burlacului. La un moment dat, la masa celor trei și-a făcut apariția o superbă dansatoare din buric.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un moment dat, atunci când burlacul a dezvăluit faptul că on vede pe Malinka genul de persoană căreia îi place să primească, atitudinea blondinei s-a schimbat radical și tensiunile și-au făcut simțită prezența la masa celor trei.

Urmărește clipul video din episodul 10 din emisiunea „Burlacul” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 13 mai 2021. Alexandra Mucea s-a enervat și a spus tot ce crede despre Simona... Burlacul, 13 mai 2021. Catrina a dezvăluit ce sentimente are pentru burlacul Andi Constantin, de fapt. Ce a recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x