Antena Căutare

Burlacul, 13 mai 2021. Catrina a primit o scrisoare de la Andi Constantin! Ce discuție tensionată a avut cu Ana Bene

Catrina a primit o scrisoare de la Andi Constantin, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat în data de 13 mai 2021. Se pare că acest lucru a stârnit o discuție destul de aprinsă între ea și Ana Bene.

Catrina este tânăra care a dezvăluit ce sentimente are cu adevărat pentru Andi Constantin, în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat în 13 mai 2021.

Bruneta a așteptat două săptămâni un semn de la cel care i-a furat inima, dar se pare că acest lucru a întârziat să apară și în mintea tinerei au început să încolțească frământările, nesiguranța și poate chiar teama.

Catrina a avut o discuție tensionată cu Ana Bene, după ce a primit scrisoarea de la Andi Constantin, în episodul 10 de la „Burlacul”

Dorind să petreacă iar timp alături de Andi Constantin, Catrina nu și-a pierdut speranța că ea o să fie următoarea care va merge la un date. Totuși, surpriza a fost mare atunci când Kubra a fost cea care a primit scrisoarea burlacului.

Întristată, aceasta nu și-a mai putut stăpâni supărarea și a făcut dezvăluiri neașteptate despre adevăratele sentimente pe care le are pentru Andi Constantin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrebată de ce crede că burlacul Andi Constantin face acest joc cu ea, Catrina a presupus că totul are legătură cu faptul că nu îi vine bine să-l vadă cu alte fete din competiție.

catrina facand dezvaluiri la emisiunea burlacul

Catrina și-a dezvăluit adevăratele sentimente pentru Andi Constantin

Apoi, în seara aceleași zile, Kubra s-a întors la vila fetelor și a povestit, nu cu mult lux de amănunte, cum a fost la date. Concurentele au aflat că cei doi s-au distrat la piscină și că apoi s-au răsfățat la băi turcești, apoi au servit masa la un restaurant.

La un moment dat, Catrina a decis să meargă în camera ei și acesta a fost momentul în care a dat cu ochii de scrisoarea pe care i-a lăsat-o Andi Constantin, prin care o invita la întâlnire. Bucuria fetei a fost atât de mare, încât aceasta s-a bucurat minute-n șir, în mod haotic, spre amuzamentul celor din jur.

Citește și: Prin ce dramă a trecut Andi Constantin. Burlacul a dezvăluit totul: "Am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață"

Fericită, aceasta s-a dus să dezvăluie și fetelor vesrtea primită, dar acesta a fost momentul în care între ea și Ana Bene au apărut discuții tensionate. Se pare că atitudinea visătoarea a brunetei le-a făcut pe celelalte concurente să o cam „taxeze”, lucru ce în mod inevitabil a dus la mici discuții aprinse.

Urmărește clipul video de mai sus din episodul 10 din emisiunea „Burlacul” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin a dezvăluit că are un frate. Burlacul a zis care e fobia de care nu a scăpat înc... Burlacul, 13 mai 2021. Andi Constantin i-a îndeplinit Alexandrei Mucea o dorință. Ce a dezvăluit tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x