Antena Căutare

Burlacul 15 aprilie 2021. Andi, întâlnire pe întuneric cu Andreea Stoica, Dominique Nuță și Malinka Zina Antocel

Burlacul Andi Constantin le-a invitat pe Dominique Nuță, Andreea Stoica și Malinka Zina Antocel la un date pe întuneric, într-o locație specială.

colaj de imagini cu malinka zina, andreea stoica si andi constantin Galerie
Burlacul Andi Constantin le-a invitat pe Dominique Nuță, Andreea Stoica și Malinka Zina Antocel la un date pe întuneric | Antena 1

Este prima întâlnire a Burlacului Andi cu Dominique Nuță și Malinka Zina Antocel, după ce le-a eliminat la ultima Ceremonie a Trandafirului, atunci când fetele au refuzat să plece.

”Vreau să-mi dau seama dacă mai doresc să fie aici.”, a spus Andi despre motivul pentru care le-a invitat pe Dominique Nuță și Malinka Zina.

Cum a decurs cina pe întuneric luată de Andi, Dominique, Malinka și Andreea

Andreea Stoica, de la Burlacul sezon 6, a profitat din plin că locul ei a fost aproape de cel al lui Andi Constantin. Cu toate că nu vedeau absolut nimic din cauza întunericului, fata și-a folosit avantajul și a stat aproape lipită de bărbat.

Ba mai mult, și-a luat inima în dinți și l-a sărutat cu foc, lucru pe care Andi nu l-a văzut cu ochi buni. De cealaltă parte, Malinka a reușit să-l țină de mână pe Burlac, dar Dominique nu a găsit niciun prilej pentru a se bucura de apropierea lui.

”A fost horror. În afară de faptul că experiența a fost minunată, nu l-am simțit pe Andi.”, a afirmat ea la testimoniale.

Apropierile fetelor, văzute cu ochi critici de Burlacul Andi

Per total, Andi Constantin a fost mulțumit de modul în care a decurs întâlnirea sa cu cele trei fete, însă nu a părut satisfăcut de faptul că Andreea l-a sărutat.

Conform lui, ”un sărut trebuie construit” pentru că altfel pare doar o formulă de salut, un gest făcut din obișnuiță.

”Parcă aveam o relație de trei ani”, a simțit Burlacul să spună după date-ul pe întuneric.

Andi nu a vrut să vorbească între patru ochi cu Malinka Zina

După ce Andi Constantin a eliminat-o pe Malinka Zina, sora Angelei Antocel, tânăra a dorit să-i vorbească în privat. S-a lovit, însă, de refuzul Burlacului care i-a transmis că vor discuta la Ceremonia Trandafirului.

Deși dezamăgită de acest lucru, Malinka s-a văzut nevoită să accepte situația.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de joi seară, de la 23:00.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 15 aprilie 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin și-au făcut mărturisiri intime la date... Burlacul 15 aprilie 2021. Ce fată a eliminat Andi Constantin la Ceremonia Trandafirului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x