Antena Căutare

Burlacul, 24 iunie 2021. Simona l-a primit pe Andi la ea acasă. Bruneta i-a spus Burlacului ce zic apropiații despre relația lor

După întâlnirea cu Alexandra Mucea, Burlacul a ajuns în Pitești, acasă la Simona, una dintre cele patru concurente rămase în cursa pentru inima lui. Emoțiile și-au spus și aici cuvântul, mai ales că Andi și bruneta au trecut în Turcia prin momente de tot felul împreună și chiar au fost la un pas de a pune punct cunoașterii dintre ei.

Andi a pornit la drum cu gândul că va avea parte de un date frumos cu Simona, că vor petrece clipe minunate împreună. Acesta a fost interesat să vadă unde locuiește, mediul în care trăiește, să-i cunoască pasiunile și a fost curios să afle cum arată o zi din viața sa.

Simona l-a primit pe Andi la ea acasă

Simona l-a întâmpinat pe Andi la ușă, a avut foarte multe emoții, l-a îmbrățișat lși i-a declarat încă de la început că i-a foat foarte dor de el. Timpul în care au stat departe unul de celălalt i-a ajutat să-și pună ordine în gânduri.

Andi: "Mi-a fost dor de Simona. Eram curios să văd ce face ea. Așa, pe stilul nostru caracteristic deja."

Citește și: Burlacul 17 iunie 2021. Simona Bălăceanu și Malinka Zina au văzut imaginile în care Andi Constantin le săruta pe rivale

Simona s-a pregătit intens pentru această întâlnire. A ținut cont de toate preferințele culinare ale Burlacului și a fost o gazdă bună. Concurenta i-a spus lui Andi și că a discutat cu părinții și prietenii despre relația dintre ei și le-a povestit pe scurt cum merg lucrurile între ei. Cu toate acestea, concurenta a avut curajul să spună că cei apropiați i-au spus că a venit schimbată, că este mai deschisă și că până la urmă rezultatul final este cel care contează.

Simona: "Mi-a fost dor de tine. Încerc să mă exteriorizez. Încă am nevoie de confirmare."

Stângăciile dintre cei doi s-au observat încă de la început. De la ultima întâlnire din Turcia, cei doi nu s-au mai văzut, iar atmosfera dintre ei este încă în ceață. Simona i-a declarat lui Andi că este foarte important pentru ea că au ajuns în casa ei și privește această întâlnire ca pe o șansă în plus pentru a ajunge la inima lui Andi. Aceasta i-a spus că orgoliul ei a dispărut puțin câte puțin, iar pentru ea contează în acest moment legătura care s-a creat între ei.

Cu toate acestea, Andi nu mai este impresionat de cuvintele ei. Acesta își dorește să vadă fapte din partea ei și spune că a obosit să poarte mereu acceași discuție cu ea. Pentru Burlac a devenit important cum se simte cu adevărat în preajma ei, iar acest lucru este definitoriu în acest funct al competiției.

Citește și: Burlacul 17 iunie 2021. Andi Constantin a descoperit o nouă față a Simonei Bălăceanu

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Vezi marea finală Burlacul, joi, 1 iulie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Burlacul, 24 iunie 2021. Andi și Alexandra au avut o discuție cu mama fetei. Aspectul fizic al doamnei Ramona, o surpriz... Burlacul, 24 iunie 2021. Penultima ceremonie a trandafirului a adus emoțiile la cote maxime. Cine a fost eliminată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x