Antena Căutare

Burlacul, 27 mai 2021. Ana a avut parte de un single date cu Andi. Cei doi au mers la olărit

Ana Bene a primit o scrisoare din partea lui Andi și a fost invitată la un single date. Burlacul are o atracție față de concurentă, iar de această dată a vrut să-i comunice un detaliu important.

Burlacul a sesizat la Ana faptul că nu se lasă purtată de sentimente și pune o barieră ca să nu fie rănită. Andi a simțit acest lucru din partea ei și a vrut să vadă ce simte cu adevărat concurenta față de el.

Citește și: Catrina a primit o scrisoare de la Andi Constantin! Ce discuție tensionată a avut cu Ana Bene

Ana a avut parte de un single date cu Andi

Deși niciunul dintre ei nu a mai mers la olărit, Burlacul s-a gândit că este o activitate bună ca să creeze o conexiune fizică între ei. Pentru că de când a văzut-o, i-a oferit mai multe sărutări, Burlacul vrea să vadă care este reacția Anei atunci când este pusă într-o asemenea situație. Acesta a vrut să afle dacă concurente se bucură alături de el în anumite situații sau este acolo doar fizic.

Sesiunea de olărit în doi a fost un bun prilej de a se apropia și mai mult. Andi vrea să treacă peste orice fel de bariere cu ea și să o cunoască cât mai bine.

"În mod normal, atunci când cineva nu îți transmite ceva, corect este să-i comunici și să încerci să vezi de ce. În cazul Anei, se știe că ea este un pic mai reținută, dar nu cred că te poți reține de la a simți o emoție sau de la o arăta."

Ce a spus Andi după întâlnirea cu Ana Bene

Burlacul a spus că el caută scânteia, flacăra dintre ei și nimic nu era mai potrivit decât atingerile puțin invazive, dar care să stârnească emoții. Andi a vrut să recreeze alături de Ana scena cu olăritul din filmul Fantoma mea iubită. I-a cântat partenerei sale, și-a dat toată silința, corpurile lor s-au apropiat, dar din partea ei nu a simțit nicio reacție.

Fiorul, momentul magic pe care Andi și l-a imaginat nu s-a întâmplat din păcate. Cei doi au mers la apoi la masă, pe terasă și și-au spus tot ceea ce cred unul despre altul. Au profitat de momentul de intimitate pentru a se descoperi mai bine. Ana și-a dat seama că este impulsiv, că nu are răbdare și că este un bărbat încăpățânat.

Concurenta a spus că întâlnirea a fost extrem de constructivă pentru ea și că vrea să-l cunoască pe Andi așa cum este el cu adevărat.

Citește și: Ana Bene a avut un date de poveste cu Andi Constantin. În acest timp, fetele și-au făcut tatuaje pentru el

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place.

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 27 mai 2021. Andi, Oana și Ornella au avut parte de o întâlnire inedită. Provocarea din partea Burlacului pent... Burlacul, 27 mai 2021. Ornella a fost eliminată la Ceremonia Trandafirului din ediția 12...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x