Antena Căutare

„Burlacul” a trăit prima dezamăgire de când se află în show: Monica a fost eliminată din competiție pentru că Andrei a aflat că are un iubit

„Monica are prieten și mimează că mă place pe mine?!” Asta a fost întrebarea pe care și-a pus-o aseară „Burlacul” Andrei Andrei după ce a aflat că Monica vorbește des la telefon cu un bărbat de care pare foarte apropiată.

„Monica are prieten și mimează că mă place pe mine?!” Asta a fost întrebarea pe care și-a pus-o aseară „Burlacul” Andrei Andrei după ce a aflat că Monica vorbește des la telefon cu un bărbat de care pare foarte apropiată.

Dezamăgirea lui a fost cu atât mai mare cu cât a simțit de la bun început că ceva nu e în regulă cu ea, dar a continuat să îi acorde șanse. Și mai greu de crezut este felul în care Andrei a aflat secretul concurentei: Ayda și Roxana, două rivale deja consacrate ale show-ului, s-au aliat și i-au povestit burlacului ce se întâmplă când el nu este de față.

Ediția a fost una dură, în special pentru Sabina, cea care a venit ultima în Portugalia. Vechile concurente, care se simt îndreptățite să fie în preajma lui Andrei doar pentru că au fost alese încă din prima ediție, s-au coalizat împotriva ei. „Ne unim doar ca să o dăm afară, să o facem să plece”, au decis femeile intrate din 15 ianuarie în această competiție amoroasă. „Sabina e finuță și suavă”, crede însă „Burlacul”, care a și invitat-o la o întâlnire memorabilă într-un parc de distracții și apoi la masă. Mai mult decât atât, deși o caracterizează ca fiind tăcută, tot el recunoaște că, pe termen lung, o soție mai puțin cicălitoare e mai bună la casa omului. În momentul în care Sabina s-a întors cu trandafirul salvator, Ayda a amenințat-o și i-a aruncat numeroase cuvinte dure.

Nici pentru Roxana ziua de ieri nu a fost una ușoară. Pentru că i s-a făcut foarte rău a fost dusă cu salvarea la spital, însă astfel a avut parte de o întâlnire neașteptată cu Andrei. „Burlacul” nu a stat pe gânduri când a aflat că tânara e bolnavă, așa că a decis să plece la ea în puterea nopții. Roxana s-a bucurat mult când l-a văzut, i-a sărit în brațe și l-a sărutat, iar faptul că el i-a adus și flori a cucerit-o definitiv. „El e medicamentul, când mi-e rău aduceti-mi-l pe el”, a mărturisit Roxana.

Moment DUR la "Burlacul"! Andrei a aruncat trandafirul pe care voia să i-l dea uneia dintre concurente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x