Antena Căutare

Cum arată Simona Bălăceanu, fosta finalistă Burlacul, în haine de kinetoterapeut. Tânăra s-a lăsat fotografiată la locul de muncă

Simona Bălăceanu, fosta finalistă a sezonului 4 din Burlacul, a publicat pe rețelele sociale o imagine de la locul de muncă. Tânăra a îmbrăcat hainele de kinetoterapeut și a făcut senzație cu aspectul fizic.

colaj-simona-bălăceanu-andi-constantin-la-burlacul Galerie
Simona Bălăceanu, fosta finalistă a sezonului 4 din Burlacul, a publicat pe rețelele sociale o imagine de la locul de muncă. | Antena 1/ Instagram

Simona Bălăceanu a impresionat telespectatorii cu frumusețea sa încă de la prima apariție în cadrul sezonului 4 din Burlacul. Tânăra a ajuns până înMarea Finală a emisiunii, alături de Ana Bene, însă Andi Constantin a considerat că între ei nu se poate legat nimic mai mult decât o frumoasă relație de prietenie.

Fosta concurentă a plecat acasă cu lacrimi în ochi, dar cu zâmbetul pe buze că a reușit să treacă printr-o altfel de experiență unică. Încă de la ieșirea sa din competiție, Simona Bălăceanu a încercat să păstreze o interacțiune cu prietenii săi din mediul online.

Citește și: Cât de mult a slăbit Simona Bălăceanu. Fosta concurentă de la "Burlacul" se mândrește cu o talie de invidiat: "Ești splendidă"

Frumoasa brunetă publică des imagini pe rețelele sociale cu cele mai importante evenimente din viața ei. Recent, aceasta a surprins pe toată lumea cu o fotografie de la locul de muncă, în ținuta de kinetoterapeut.

Citește și: Cum aspiri corect casa. Sfaturi de la kinetoterapeut

Cum arată Simona Bălăceanu când merge la muncă

Simona Bălăceanu a vorbit de foarte multe ori în cadrul emisiunii desprea pasiunile sale, dar și despre job-ul său. Tânăra a dezvăluit că este kinetoterapeut și se laudă cu meseria care o face fericită.

În imaginea publicată se poate vedea ținuta specifică unui kinetoterapeut. Totodată, piesele vestimentare îi scot în evidență cele mai frumoase părți ale corpului și silueta de invidiat.

În ultima perioadă m-am focusat pe ceea ce mi-am dorit de mult timp să realizez, profesional. Cum îmi place mie sa răspund întrebării "Cu ce te ocupi?"
„În cursul săptămânii sunt kinetoterapeut, iar în timpul liber artist sub acoperire (pasiunea mea pentru pictură)”. Mulțumesc celor care au crezut și cred în continuare în mine! 💚
”, a scris ea la descrierea imaginii, vizibil entuziasmată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La ținuta sa, Simona Bălăceanu a asortat și o pereche de ochelari ce i se potrivesc de minune. De asemenea, din imagine nu poate fi trecut cu vederea nici tatuajul pe care și l-a realizat în cadrul emisiunii.

Postarea a strâns mai bine de 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea urmăritorilor de pe Instagram.

Citește și: Simona Bălăceanu "își îmbrățișează feminitatea" pe nisipul fierbinte. Concurenta de la Burlacul face spectacol pe plajă

„Felicitări! Ești o fata minunată! Succes!👍❤”, „Bravoooooo, Simo!! Mult succes fată frumoasă!!! 😍”, „Felicitări! Mă pregătesc să ți devin clientă ❤️”, „Doamne, cum ești!!! 🔥🔥🔥 Superbisimă ❤️” sau „Ce frumos! ❤️Succes!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laude.

Ce mesaj a transmis Simona Bălăceanu după ce a părăsit sezonul 6 Burlacul

După Finala Burlacul sezon 6, în care lacrimile Simonei Bălăceanu au emoționat-o până și pe mama lui Andi Constantin, tânăra a scris câteva cuvinte despre experiența trăită în Turcia.

„Ce experiență...În momentul în care am acceptat să fac parte din această poveste,am simțit că oricare va fi "drumul" meu acolo, voi avea de învățat. A fost ceva nou și diferit, ceva ce nu trăiești în fiecare zi și da, o să susțin tot timpul că nimic nu este întâmplător în viață , iar toate se întâmplă cu un scop. Depinde de noi, cum îmbrățișăm fiecare provocare a vieții. Am fost eu,cu defecte și calități, cu bariere, cu jocuri de cuvinte, cu stări, cu zâmbete sau plânsete.

Nu mi-am dorit să par ceea ce nu sunt, cu toate ca în anumite situații nu m-am recunoscut. Nu mi-am dorit să fiu pe placul tuturor, pentru că știu că este imposibil,iar eu nu îmi doresc să fiu "perfectă"pentru societate.

Și nu, nu a fost despre a câștiga un premiu, ci despre a te completa cu un om, iar acolo am cunoscut oameni frumoși. Țin să mulțumesc din suflet, celor care m-au susținut încă de la început, celor care au empatizat cu mine, celor care mi-au fost lecții , celor care s-au regăsit în povestea mea și celor care m-au plăcut mai puțin. Cum am spus și în finalul emisiunii, îmi doresc să trăiesc, să învăț, să evoluez și să devin cea mai bună variantă a mea.

Vă îmbrățișez!”, a scris ea atunci pe rețelele sociale, vizibil emoționată.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x