Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Fostele concurente, prezente la ultimul Cocktail Party. Cât de mult s-au schimbat și ce mai fac

Finala Burlacul sezon 6, difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021, le-a adus la un loc pe toate tinerele care au concurat pentru inima lui Andi Constantin.

colaj de imagini cu fostele concurente de la burlacul sezon 6 Galerie
Finala Burlacul sezon 6, difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021, le-a adus la un loc pe toate tinerele care au concurat pentru inima lui Andi Constantin | Antena 1

Printre ele s-au aflat Malinka Zina și sora sa, Angela Antocel, Cristina Jașcu, Catrina Georgeta, Mădălina Alexe, Dominique Nuța și Oana Barbu.

Răzvan Fodor a discutat cu fetele despre ce au făcut după eliminarea din show și cele mai multe au spus că sunt încă singure. Prezentatorul a remarcat și faptul că eliminarea surorilor Malinka-Zina a fost o decizie bună pentru viitorul lor.

Citește și: Cocktail Dirty Shirley, băutura care a redevenit celebră după aproape un secol

”Nici nu știu, voi ați fost... Amândouă ați plecat din concurs și niciuna nu s-a întors nici nu soț, nici cu cumnatul. În schimb, ce pot să vă spun și o fac cu mâna pe inimă, ați rămas la fel de frumoase. Poate că a fost mai bine să fie așa că niciuna dintre voi nu ajungeți acasă cu Andi. Personal, consider că nu era sănătos pentru relația voastră.”, le-a spus Răzvan Fodor.

Malinka Zina nu a părut să-i dea dreptate prezentatorului TV și sora sa, Angela Antocel, a dat de înțeles că experiența a fost una plăcută pentru amândouă.

”Noi am zis să încercăm, de ce nu?!”, a spus Malinka Zina. ”A fost distrativ”, a adăugat și Angela Antocel.

Cristina Jașcu, față în față cu Burlacul Andi Constantin

Cristina Jașcu a fost una dintre preferatele lui Andi Constantin. Din nefericire pentru Burlacul Andi, decizia fetei de a părăsi de bună voie competiția l-a afectat foarte tare. Acum, cu ocazia Finalei sezonului 6, ea a fost prezentă la ultimul Cocktail Party.

Bruneta a afirmat că este foarte bine și că s-a angajat după ce a renunțat la emisiune. ”Mă pregătesc, mă așteaptă un an foarte greu. Sunt ultimul an la postliceală. Mă bucur foarte mult că am venit în această seară și m-am reîntâlnit cu toate fetele.”, a spus Cristina Jașcu.

Fata a adăugat că este încă singură și nici nu se află în tatonări. Momentan, preferă să-și dedice timpul studiului.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Vezi emisiunea Burlacul sezon 6 integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1.

Exclusiv. Andi Constantin, detalii neștiute din viața Burlacului, înainte de finala show-ului... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Cine cred fostele concurente că va fi câștigătoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x