Antena Căutare

Întâlnire romantică ce a stârnit pasiuni! După un sărut pe gât și atingeri pătimașe, Alice a primit tradafirul. Burlacul: "Asta mi-a dictat inima!"

O întâlnire de poveste cu un final surprinzător! De asta au avut parte Andrei și Alice, care s-au plimbat într-un castel cu un peisaj desprins din basme.

O întâlnire de poveste cu un final surprinzător! De asta au avut parte Andrei și Alice, care s-au plimbat într-un castel cu un peisaj desprins din basme.

Cei doi s-au oprit pe o bancă, acolo unde a început povestea: Alice i-a povestit dezamagirea prin care a trecut odată cu despartirea de tatal copilului său, el a înteles, a sărutat-o pe gât și i-a oferit surpriza serii: tradafirul! Alice este prima concurentă salvată de Burlac dintre cele zece.

"Am acceptat această provocare spunându-mi că nu voi face altceva decât ceea ce îmi spune inima. Asta am făcut cu Alice", a mărturisit Andrei.

După surpriza trandafirului, cei doi s-au sărutat pasional, focul fiind deja aprins. Să vedem ce va urma!

Și-a pus sufletul pe tavă, i-a mărturisit că a fost bătută în adolescență, iar la final, a primit un sărut pasional! Rox... Șiroaie de lacrimi! Ayda, frumusețea orientală a concursului, a plâns cu suspine: "Eu chiar sunt aici pentru el și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x