Antena Căutare

Lorena s-a retras din competitia pentru inima Burlacului

A vrut sa dicurte cu Bogdan, iar dorinta ei s-a implinit. In timp ce toate fetele se pregateau pentru ceremonia trandafirului, Lorena a avut parte de o intalnire privata cu Burlacul si a decis sa plece acasa.

A vrut sa dicurte cu Bogdan, iar dorinta ei s-a implinit. In timp ce toate fetele se pregateau pentru ceremonia trandafirului, Lorena a avut parte de o intalnire privata cu Burlacul.

Nu a vrut sa mai imbrace rochia pregatita pentru ceremonia trandafirului si i-a spus lui Bogdan de ce este nemultumita. I-a reprosat ca a fost obraznic cu ea si, cu lacrimi in ochi, i-a spus lui Bogdan ca a fost dezamagita cand, in editia trecuta, nu i-a luat apararea in fata fetelor care o atacau.

In final, Lorena a decis sa plece acasa si sa renunte la competitie. Bogdan nu a oprit-o, convins ca relatia lor nu ar fi avut un viitor.

Burlacul a descoperit o noua latura a Alexandrei, la intalnirea din Cassis... Dorina nu a reusit sa-l cucereasca pe Bogdan si a parasit jocul seductiei de la "Burlacul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x