Antena Căutare

Lupta devine tot mai strânsă! Două concurente au părăsit lupta pentru inima Burlacului

A crezut că toate cele care l-au urmat în Portugalia sunt decise să îl cunoască și să îl cucerească, dar Andrei Andrei a descoperit aseară că nu e chiar așa

A crezut că toate cele care l-au urmat în Portugalia sunt decise să îl cunoască și să îl cucerească, dar Andrei Andrei a descoperit aseară că nu e chiar așa.

Monique, una dintre concurente, a decis să se retragă din concurs pentru că nu consideră că „Burlacul” este genul de bărbat alături de care se vede o viață întreagă. Vizibil dezamăgit de faptul că tânăra a refuzat să continue competiția, Andrei i-a mărturisit că el a crezut că intențiile ei sunt sincere. Mai multe detalii din trecutul concurentei au ieșit la iveală, iar ea a recunoscut că se gândește în continuare la fostul ei iubit.

Andrei și-a dat seama încă din timpul întâlnirii cu ea că ceva nu este în regulă. „Monique are multe calități, dar modestia nu o caracterizează. Mi se pare că ascunde ceva... sau poate joacă rolul hard to get?”, s-a întrebat el. Cu toate că era dispus să îi mai acorde o șansă, Monique a decis să se oprească aici și, alături de Carmen, cea care a fost eliminată de Andrei, se va întoarce acasă.

Deși fiecare în parte a crezut că se va bucura de o întâlnire privată cu Andrei, Ayda și Monica au fost nevoite să împartă atenția burlacului. Mai mult decât atât, vremea le-a dat peste cap planurile inițiale, care includeau o plimbare romantică pe malul oceanului, și au ajuns la bowling.

Norocoasa ediției de ieri a fost Andreea, cea alături de care „Burlacul” a mers la un centru SPA, la masaj. Intențiile lui au fost foarte clare: a vrut să elimine cât mai multe bariere și știa că un costum de baie va contribui din plin la asta. „O să fiu foarte fericită dacă o să devii dependent de masajul meu!”, i-a mărturisit Andreea aseară și se pare că l-a convins pe Andrei, de vreme ce a primit trandafirul salvator. Odată întoarsă la hotel cu mult ravnita floare, Andreea mai primește ceva, de data asta însă – o replică înțepătoare, venită de la Alice: „Oricum nu-l meriți, ești praf!”, i-a spus aceasta.

Și Ayda adună un buchet întreg de critici din partea unor concurente. „Ayda e din nou ținta glumelor pentru că le permite”, „Ayda e cea mai ofticată dintre toate”, „Ayda oferă spectacol gratuit și, din păcate, de proastă calitate” sunt doar trei dintre părerile exprimate în ediția de aseară. Cu siguranță, conflictele vor căpătă o amploare din ce în ce mai mare în ediția următoare, pentru că fetele par să se grupeze în două tabere din ce în ce mai stabile.

S-a lăsat cu LACRIMI: Deși Monique s-a retras, Burlacul a făcut încă o eliminare: "Nu am de ce să mă răzgândesc!&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x