Antena Căutare

Prima chimie, primul tradafir! Ea este cea dintâi concurentă care a fost aleasă de Burlac

Concurența este dură pentru că și miza este una foarte importantă: doar 10 dintre ele vor pleca alături de Andrei în Portugalia, iar el are doar două ore la dispoziție pentru a se convinge cine are cele mai multe șanse să îi devină soție.

Concurența este dură pentru că și miza este una foarte importantă: doar 10 dintre concurente vor pleca alături de Andrei în Portugalia, iar el a avut la dispoziție doar două ore pentru a alege.

Se pare, însă, că una dintre pretendente l-a convins. Monik este cea care a primit primul trandafir, dar și primul dans în brațele Burlacului.

După o întâlnire în care focul pasiunii a părut să se aprindă, Andrei a ales-o să fie una dintre cele zece.

Cârcotelile nu au încetat să apară, întrucât ziua întâlnirii a coincis cu ziua de naștere a lui Monik, acest lucru fiind considerat de celelalte concurente un plus.

Cu siguranță nu va uita acest moment! Burlacul și-a făcut un tatuaj cu numele ei... Trandafiri și lacrimi! Ele sunt cele zece alese ale Burlacului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x