Antena Căutare

Simona Bălăceanu, mesaj cu subînțeles după ce a fost reticentă la sărutul cu Andi Burlacul. Ce a transmis frumoasa brunetă

Simona Bălăceanu se numără printre preferatele Burlacului, chiar el a spus-o, însă tânăra nu a vrut să treacă la următorul nivel cu Andi. A fost reticentă la sărutul său, după ce a simțit că a evitat-o pentru prea mult timp. Ce mesaj a postat frumoasa brunetă, imediat după emisiune.

Simona Bălăceanu, mesaj cu subînțeles după ce a fost reticentă la sărutul cu Andi Burlacul. Ce a transmis frumoasa brunetă Galerie
Simona Bălăceanu | Antena 1/ Burlacul

Fermecătoare și plină de șarm, Simona Bălăceanu i-a captat atenția lui Andi Constantin încă din primele momente. Ea se încadrează în viziunea Burlacului, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional: "Are toate caracteristicile să fie una dintre preferatele mele", mărturisește Andi.

Simona Bălăceanu a avut un date mult așteptat cu Andi, iar apropierea dintre cei doi a devint din ce în ce mai mare pe măsură ce se afundau în discuții. Burlacul a copleșit-o cu multe complimente, i-a oferit un trandafir și un sărut.

Deși, frumoasa Simona a mărturisit în repetate rânduri că își dorește mult să fie alături de Andi, a simțit să nu-i dea totul dintr-odată. Se pare că decizia pe care a luat-o în timpul emisiunii, de a nu se apropia mai mult de Burlac, a pus-o pe gânduri acasă.

Citește și: Andi Constantin a sărutat-o pe Simona Bălăceanu, dar ea a fost reticentă în ciuda dorinței sale

Simona Bălăceanu a postat pe Instagram un mesaj cu subînțeles pentru Andi. Ea a pus pozele de la date, cu trandafirul în mână: "Sunt momente unice pe care nu le trăiești în fiecare zi și oameni care își pun amprenta acolo, în suflet. În ciuda aparențelor de a fi puternică, emoțiile m-au acaparat. Nu este întotdeauna despre acțiunile noastre, ci despre ceea ce simțim cu adevărat", a scris Simona, în descrierea fotografiilor.

Simona a dat de înțeles că a făcut exact ce a simțit în acele clipe, dar se pare că are și o urmă de regret. La scurt timp după postare, aceasta a pus o întrebare fanilor ei pe story: "Tu din ce greșeli ai învățat?". Urmăritorii au răspuns, însă unul dintre ei a pus punctul pe "i": "Din ale tale. De ce nu l-ai lăsat să te pupe. Mi-ai frânt inima".

Răspunsul Simonei nu a întârziat să apară: "Mă bucur dacă oamneii învață din ale mele greșeli". Semn că și ea consideră că gestul pe care l-a făcut a fost o greșeală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a reacționat Andi Constantin după ce Simona Bălăceanu i-a reufuzat sărutul

Simona Bălăceanu a fost ignorată o perioadă lungă de timp de Andi Burlacul și asta pentru că a vrut să îi dea un test al orgoliliu și al răbdării. Când credea că nu o să se mai întâlnească cu bărbatul la care aspiră, Simona a primit biletul neașteptat: "S-a întâmplat neîntâmplatul", spune Simona.

După o plimbare extrem de incitantă cu elicopterul, Simona a avut parte de o cină romantică la înălțime cu Andi Constantin, exact așa cum visa. Complimentele au început să curgă dinspre Andi către frumoasa brunetă, care se simțea copleșită de emoții.

"Chiar dacă sună a clișeu, de fiecare dată când dau de ochii tăi, mă simt pierdut", îi mărturisește Andi.

Citește și: Iulia Cazacu este eliminată. Catrina a vorbit despre falsitate la Ceremonia Trandafirului

Burlacul a recunoscut că a flirtat cu Simona: "Felul în care noi vorbim și ne privim se numește flirt și noi asta făceam", mărturisește la testimoniale Andi Constantin.

Andi i-a oferit trandafirul Simonei și s-a apropiat să o sărute, însă ea a fost puțin redicentă, deși a mărturisit în repetate rânduri că își dorește mult să fie alături de Andi, a simțit să nu-i dea totul dintr-odată: "Din punctul meu de vedere totul a mers foarte bine la date și nu vedeam motivele reale ale reticenței ei. M-am simțit prost pentru că nu mă așteptam să fie reticentă. Mă așteptam la cu totul un alt deznodământ", spune Andi Burlacul.

Andi a mai fost deranjat și de faptul că Simona a simțit nevoia să evidențeize că el a fost cel care a venit să o sărute: "Voiam să spun că tu ai fost cel care a simțit nevoia să-mi atingă buzele".

Ce a postat Iulia Cazacu de la Burlacul pe internet după ce a fost eliminată de Andi Constantin... Simona Bălăceanu, concurenta de la Burlacul, are un talent ascuns despre care puțini știau. Cum impresionează bruneta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x