Antena Căutare

Adrian Izgoană a dat chefilor cea mai emoționantă lecție de viață! Tânărul a pariat pe curaj și a demonstrat că totul e imposibil

În ediția a doua a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Adrian Izgoană a oferit chefilor cea mai emoționantă lecție de viață! Tânărul a pariat pe curajul și a demonstrat că totul e imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat.

colaj foto cu adrian izgoana poza cu richard abou zaki, orlando zaharia si alexandru sautner la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Casa Pariurilor îi încurajează pe concurenții Chefi la cuțite sezonul 13 să parieze pe forțele lor | Antena 1

În ediția din 19 martie 2024 am putut să îl cunoaștem pe Adrian Izgoană, tânărul care nu lasă un scaun rulant să îl împiedică să își vadă visurile devenit realitate.

A avut curajul să creadă în el și în forțele sale și viața i-a demonstrat că nimic nu e imposibil, atunci când îți dorești cu adevărat.

Adrian Izgoană a dat chefilor cea mai emoționantă lecție de viață! Tânărul a pariat pe curaj și a demonstrat că totul e imposibil

Curajul de a-ți învinge emoțiile e primul ingredient care te poate purta către rețeta succesului. Odată ajuns în bucătăria Chefi la cuțite s-ar putea să ți se deschidă orizonturi pe care nu ți le poți închipui stând pe canapeaua de acasă. Mulți dintre cei care au venit în acest sezon au câștigat din prima pariul cu ei înșiși, primind în semn de respect din partea chefilor un cuțit.

Citește și: Ce ingredient „secret” au folosit concurenții care au participat la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce i-a ajutat

Curajul de-a paria pe propriile puteri îți poate aduce un câștig mai mare decât cel la care te așteptai inițial. De asta s-au convins și concurenții veniți la Chefi la cuțite sezonul 13.

În ediția a doua a show-ului am putut să îl cunoaștem pe Adrian Izgoană, un tânăr care a demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat. Deși se află într-un scaun cu rotile, acesta a pariat pe voința și pe curajul său și a venit la Chefi la cuțite sezonul 13, în ediția din 19 martie 2024.

Acesta nu doar că a reușit să îi impresioneze pe jurați, dar a și primit cuțitul și șansa de-a merge mai departe, în bootcamp.

adrian izgoana la chefi la cutite sezonul 13

Adrian Izgoană a pariat pe curajul său de a-și depăși limitele, la Chefi la cuțite sezonul 13

Casa Pariurilor încurajează concurenții să își învingă teama și să își asculte instinctul, căci curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate poate aduce o victorie nesperată în sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ce ingredient „secret” au folosit concurenții care au participat la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce i-a ajutat... Constantin Dumitru i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață, la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce sfat a dat Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x