Antena Căutare

Ce bolid de lux conduce Gabriela Lucuțar. Regina Întunericului are o mașină la care mulți visează

Gabriela Lucuțar, concurenta de la Chefi la cuțite sezonul 13, conduce un bolid de lux. Regina Întunericului s-a afișat cu mașina scumpă pe care o deține chiar în mediul online. Puțini și-ar permite un astfel de „bijuterie”.

Colaj cu Gabriela Lucuțar în tunică galbenă la Chefi la cuțite Galerie
Gabriela Lucuțar, concurenta de la Chefi la cuțite sezonul 13, conduce un bolid de lux | Antena 1

Gabriela Lucuțar, femeia care a devenit cunoscută sub numele de Regina Întunericului, se numără printre cei mai controversați concurenți din sezonul 13 Chefi la cuțite. Aceasta s-a făcut remarcată prin felul său carismatic și afacerea pe care o are.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Lucuțar oferă servicii funerare de lux. Regina Întunericului este celebră pentru înmormântările opulente pe care le organizează. Multe nume celebre din showbiz-ul românesc au apelat la ajutorul său.

În cadrul show-ului culinar, concurenta s-a făcut remarcată cu un preparat de-a dreptul neașteptat. Aceasta i-a impresionat pe jurați cu o colivă de pe care nu a putut să lipsească foița de aur. Regina Întunericului a trecut cu brio peste preselecții și bootcamp, ajungând în echipa lui chef Alexandru Sautner.

Citește și: Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut

Parcursul său în bucătăria Chefi la cuțite a fost scurt. Aceasta a fost eliminată în battle-ul patru al competiției. Vestea a luat-o prin surprindere pe Gabriela Lucuțar, care a părăsit platoul de filmare cu zâmbetul pe buze și mândră de realizările sale.

Tot în cadrul emisiunii, aceasta a lăsat pe toată lumea fără cuvinte când a început să vorbească despre meseria ei. Regina Întunericului este foarte pasionată de afacerea pe care o deține de câțiva ani.

Mai mult, se pare că serviciile funerare de lux pe care le oferă clienților săi nu sunt deloc ieftine. Business-ul îi aduce o sumă impresionantă de bani în fiecare lună. Cea mai ieftină înmormântare pe care o poate organiza pornește de la prețul de 5.000 de lei.

Ce bolid de lux conduce Gabriela Lucuțar. Regina Întunericului deține o mașină destul de scumpă

Pentru că s-a dedicat în totalitate afacerii sale, Gabriela Lucuțar a devenit rapid cunoscută în România. Aceasta a muncit din greu pentru tot ce are astăzi. Pe lângă familia frumoasă pe care o are, Regina Întunericului se mândrește și cu bolidul său de lux.

De curând, concurenta din sezonul 13 Chefi la cuțite a publicat un InstaStory în care apare și mașina pe care o conduce. Aceasta s-a lăsat filmată lângă un Porsche Panamera negru, care valorează în jur de 27.000 de euro - 90.000 de euro în funcție de anul de fabricație și dotările pe care le are.

De asemenea, Regina Întunericului a făcut și un filmuleț din interiorul de lux al mașinii sale. Un lucru este cert, concurenta de la Chefi la cuțite sezonul 13 și-a achiziționat un bolid pe care puțini și-l permit în România.

Citește și: De la ce vine numele de „Regina Întunericului”. Gabriela Lucuțar a mărturisit totul: „Nu este vorba de Iad”

Gabriela Lucuțar se afișează cu mândrie în superba mașină pe străzile din Capitală. Acesteia îi place să iasă în evidență prin cele mai spectaculoase moduri. Astfel, Regina Întunericului este o adevărată apariție atât în mediul online cât și pe micile ecrane ale publicului.

Urmărește toate edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, lider de audiență. Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară... Panică în battle-ul de diseară Chefi la cuțite! Concurenții primesc o amuletă chinuitoare: „A venit ca o lovitură psihic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x