Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Concurenții au ajuns în bootcamp-ul sezonului 13. Ce s-a întâmplat când au apărut chefii

Bootcamp-ul sezonului 13 Chefi la cuțite a început! Concurenții care au primit cuțitul în preselecții vor avea de trecut un test foarte dificil. Doar câțiva vor merge în echipele celor trei jurați.

colaj foto cu juratii emisiunii chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Cei patru jurați s-au întâlnit cu concurenții în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Preselecțiile sezonului 13 Chefi la cuțite au luat sfârșit în ediția 13 a show-ului culinar de pe 16 aprilie 2024. O mulțime de concurenți se vor lupta în preparate pentru a merge cât mai departe în competiția emisiunii.

Cu multă încredere în forțele proprii și mai hotărâți ca niciodată să intre în battle-uri, participanții au intrat într-un loc imens și s-au așezat la bancul de lucru. Emoțiile și presiunea nu au lipsit de pe micile ecrane ale telespectatorilor.

„Sunt super încântată și fericită! Aștept să iau premiul cel mare, deja mă gândesc la finală!”, a dezvăluit o concurentă.

„Sunt pregătit, normal! Pe ei! Odată trecut prin America Express, poate să vină orice!”, a fost replica lui Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu.

„Pregătiți-vă de război, dragii mei! A venit Varză!”, a fost replica comediantului.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Anca Răducanu i-a lăsat cu gurile căscate pe chefi când a spus cu ce se ocupă. Ce a dezvăluit

După ce s-au așezat la bancurile de lucru, concurenții s-au bucurat din plin de apariția Irinei Fodor. Prezentatoarea TV a fost primită cu o avalanșă de aplauze și o mulțime de complimente din partea norocoșilor din bootcamp.

Toți au rămas uimiți când au văzut-o pe soția lui Răzvan Fodor. Pentru o etapă atât de importantă a competiției, Irina Fodor a îmbrăcat o ținută roz care i-a scos în evidență atuurile fizice.

„Bine ați venit, dragii mei! Și din tot sufletul vă zic felicitări! Sezonul 13, o cifră ciudată care vouă v-a purtat noroc. Sunteți mult mai puțini decât în alte sezoane cei care ați ajuns aici. Acesta este totuși doar primul nivel, mai urmează lucruri. Ne redefinim pretențiile și avem patru abordări noi, alte feluri de a pune în valoare arta culinară”, le-a spus prezentatoarea TV.

„Astăzi se taie în carne vie!”, a evidențiat un concurent.

Cum au reacționat concurenții când jurații au intrat în platou, în bootcamp-ul din ediția 13 a sezonului 13 Chefi la cuțite de pe 16 aprilie 2024

Intrarea juraților în bootcamp-ul din ediția 13 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 16 aprilie 2024, a fost neașteptată. Concurenții au început să aplaude și să îi privească cu emoție pe chefi.

„Doamne, cea mai mare presiune: bootcamp! Trebuie să fiu atât de atent, ca un căutător de aur. Îmi doresc o echipă care să lucreze ca o echipă”, a mărturisit chef Orlando Zaharia.

„Eu am emoții mai mari decât ei. Am o presiune mare pe mine. Credeam că sunt mult mai relaxat, dar chiar sunt emoționat! O să fiu foarte responsabil de alegerile mele, o să fiu foarte sigur pe ceea ce votez. Și vreau să simt, pe lângă mâncare, o conexiune între mine și concurent. Nu vreau să-mi pun singur bețe în roate”, a completat chef Alexandru Sautner.

„E partea cea mai importantă! Nu poți să greșești, presiunea e mare. Din 200 de concurenți vor rămâne 80, iar din ei doar câțiva vor intra în echipe. Trebuie să fim cu ochii în patru”, a spus și chef Richard Abou Zaki.

Citește și: Chefi la cuțite, 10 aprilie 2024. Alina Fîntîneanu i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale. Cât a plătit la școala de patiser

„Toată lumea știe că în această fază a concursului nu am echipă, dar eu sunt aici să jurizez alături de cei trei chefi!”, a evidențiat chef Ștefan Popescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Robert Andrei Candoi s-a întors în sezonul 13. Marele anunț pe care l-a făcut, după ju... Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Anunțul care i-a lăsat mască pe toți în bootcamp. Deja au ieșit scântei între concuren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x