Antena Căutare

Constantin Dumitru i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață, la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce sfat a dat Chefilor

Constantin Dumitru i-a impresionat pe jurați cu povestea sa de viață. Mesajul de pe tricoul acestuia s-a transformat într-un sfat nu doat pentru Chefi, ci și pentru toți cei din jur.

colaj foto cu constantin dumitru la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Constantin Dumitru i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale | Antena 1

În ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 am putut să îl cunoaștem pe Constantin Dumitru, un cunoscut hairstylist din București care i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață. Tânărul a pariat pe forțele proprii și asta i-a adus un verdict ce l-a bucurat din plin!

Constantin Dumitru i-a impresionat pe jurați cu povestea lui de viață, în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13. Ce sfat a dat Chefilor

Tânărul, un cunoscut hairstylist din București, a dezvăluit cu mult curaj cum a ajuns să își piardă vederea la un ochi, în urma unui incident extrem de nefericit. Viața l-a pus apoi în numeroase situații dificile, până în ziua în care a decis să se schimbe în bine și să transforme furia în dragoste. A ajuns să se facă hairstylist și abia atunci viața lui s-a schimbat în bine. Ulterior, acesta și-a găsit jumătatea și împreună și-au construit o frumoasă familie, de care este extrem de mândru.

Citește și: Adrian Izgoană a dat chefilor cea mai emoționantă lecție de viață! Tânărul a pariat pe curaj și a demonstrat că totul e imposibil

Ceea ce a atras atenția Chefilor a fost tricoul cu mesajul „Ține capul sus”, ce s-a transformat într-un sfat nu doar pentru jurați, ci și pentru toți ceilalți.

„Ține capul sus este cel mai bun sfat pe care ți-l da un hairstylist. Când ții capul sus atragi către tine situații și oameni potriviți și circumstanțe bune”, a zis Constantin Dumitru.

Așadar, Constantin Dumitru a pariat pe curajul de-a ține mereu capul sus și asta i-a adus mereu numai câștiguri!

Citește și: Ce ingredient „secret” au folosit concurenții care au participat la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce i-a ajutat

Curajul de-a paria pe propriile puteri îți poate aduce un câștig mai mare decât cel la care te așteptai inițial. De asta s-au convins și concurenții veniți la Chefi la cuțite sezonul 13.

Casa Pariurilor încurajează concurenții să își învingă teama și să își asculte instinctul, căci curajul de-a paria pe cele mai îndrăznețe preparate poate aduce o victorie nesperată în sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Adrian Izgoană a dat chefilor cea mai emoționantă lecție de viață! Tânărul a pariat pe curaj și a demonstrat că totul e ... Ioana Mincu a pariat pe puterea ei de convingere și a fost recompensată pe măsură, la Chefi la cuțite sezonul 13. Ce a u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x