Antena Căutare

Echipa lui Chef Orlando, al doilea battle câștigat la Chefi la cuțite. Azi, actorii din serialul „Bravo, tată!” vin la degustare

Cel de-al patrulea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite, desfășurat în ediția de ieri seară a show-ului culinar, a fost câștigat de echipa verde, Chef Orlando Zaharia înregistrând astfel a doua victorie.

colaj foto cu irina fodor, gabriela lucutar si alexandru sautner si poza cu orlando zaharia si echipa lui la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Gabriela Lucuțar a fost eliminată în ediția din 29 aprilie 2024 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

De partea cealaltă, Chef Alexandru Sautner a trecut prin emoții puternice la proba individuală, în urma căreia echipa lui a avut cea mai bună, dar și cea mai slabă farfurie. Competiția continuă în seara aceasta cu o probă la înălțime, jurizarea fiind făcută de actorii din distribuția serialului „Bravo, tată!”.

Actorii din distribuția serialului „Bravo, tată!” sunt invitați la degustare, în ediția 18 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 30 aprilie 2024

Cele trei echipe au trecut printr-o provocare elaborată ieri seară: Irina Fodor le-a cerut să prepare un meniu cu două feluri de mâncare din ingredientele trase la roata norocului de cei trei jurați. Astfel, roata le-a adus o listă de alimente nu tocmai ușor de combinat: ciocolată albă și neagră, rapane, urechi de lemn, slănină și ridiche neagră. Tabăra tunicilor verzi, condusă de Chef Orlando Zaharia, a obținut victoria cu șase farfurii primite din partea grupului degustătorilor, alcătuit din campioni naționali și internaționali de bridge. La finalul serii, după proba individuală, concurentul lui Chef Alexandru Sautner, Mihai Dragomir, a obținut punctajul maxim, care a adus un avantaj important echipei sale, în vreme ce Gabriela Lucuțar alias Regina Întunericului, din aceeași echipă galbenă, a părăsit concursul, cu o farfurie de doar patru puncte.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Iulia Maria Creangă și Mario Mădălin Dumitru, replici dure în fața camerelor: „Am dat în el!”

În această seară, echipele vor înfrunta o provocare inventivă, care duce competiția la următorul nivel: vor avea de pregătit un meniu cu trei feluri, care să însumeze 13 straturi. Numărătoarea straturilor și mai ales degustarea va fi făcută de actorii din serialul Bravo, tată!. Liviu Vârciu, Răzvan Fodor, Diana Cavallioti, Laura Cosoi, Ana Odagiu, Andreea Perju și Romică Țociu se vor afla printre degustătorii care vor decide echipa câștigătoare, în platoul Chefi la cuțite fiind instituite reguli speciale pentru această jurizare. Astfel, întrucât unul dintre concurenții competiției este fiul lui Romică Țociu, Cătălin, toți concurenții și jurații nu au avut acces la telefoanele mobile, iar toate farfuriile primite pe bandă au fost albe, pentru a se evita orice raportare la culoarea vreuneia dintre echipe.

Cum va decurge cel de-al cincilea battle și cine va câștiga înfruntarea telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului, a fost eliminată din sezonul 13. Ce s-a întâmp... Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, are trei copii de care e mândră. Cine e și cum arată tatăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x