Antena Căutare

Gina Pistol, apariție răvășitoare la Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu îi trimite inimioare!

Apariția Ginei Pistol se lasă cu aplauze la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu îi trimite mesaje de dragoste frumoasei prezentatoare.

Gina Pistol, apariție răvășitoare la Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu îi trimite inimioare!
Chefi la cuțite. Apariție răvășitoare

„În alte sezoane acum începeau finalele, acum au apărut aceste două bătălii care pot face diferența foarte mare” , declară chef Florin Dumitrescu.

„Suntem toți patru cu moralul la pământ, suntem storși de putere pentru că am avut două bătălii cu lovituri foarte nasoale, am pierdut trei oameni foarte buni” , declară Andrei Flueraru.

„Intrăm în probă foarte încrezători, astăzi vrem să câștigăm, ăsta e scopul, cu asta ne-am trezit, cu asta am ajuns la platou, cu asta începem proba. Vrem să câștigăm cu orice preț” , declară și Daniel Budai.

„Trebuie să facem în așa fel încât să câștigăm, ăsta e obiectivul meu să duc câți mai mulți oameni în semifinală, de acolo depinde doar de ei. Așa că este important să câștigăm și proba de astăzi.” , declară chef Sorin Bontea.

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1! Se ascut tot mai mult cuțitele: Concurenții, la doi pași de semifinală... Chefi la cuțite. Tema zilei, fine dining din salată și desert cu ciocolată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x