Antena Căutare

Câinele s-a strecurat în patul stăpânei și a mirosit-o! Animalul și-a dat seama că e pe moarte și a salvat-o!

Un câine credincios și-a salvat stăpână de la moarte după ce s-a strecurat noaptea în camera ei și a mirosit-o! Animalul și-a dat imediat seama că femeia este în pericol de moarte!

Câinele s-a strecurat în patul stăpânei și a mirosit-o! Animalul și-a dat seama că e pe moarte și a salvat-o! Galerie
Câinele și-a dat seama că femeia e pe moarte și a salvat-o!

Aceasta este incredibila poveste trăită de Pam Mansfield, angajată a unui adăpost de animale. Mare iubitoare de câini, aceasta nu s-a gândit în niciun moment că viața i-ar putea fi salvată chiar de către animalul de companie.

Într-o seară, femeia s-a dus la culcare, fără să își dea seama că starea ei de sănătate este pe punctul de-a se agrava. De cele mai multe ori, diabeticii nu simt atunci când apar diferite probleme.

Totuși, câinele grijuliu s-a strecut în timpul nopții în camera femeii și a mirosit-o atent. Animalul și-a dat seama că ceva nu este în regulă, căci a simțit mirosul specific cetoacidozei diabetice (creșterea nivelului de corpi cetonici din sânge ce poate cauza coma diabetică).

Câinele s-a strecurat în patul stăpânei și a mirosit-o! Animalul și-a dat seama că e pe moarte și a salvat-o!

Câinele și-a dat seama că femeia e pe moarte și a salvat-o!

Câinele și-a dat seama că femeia e pe moarte și a salvat-o!

Câinele a trezit-o imediat pe femeie și aceasta și-a dat seama, din insistențele patrupedului, că ceva nu este în regulă. Și-a măsurat glicemia și atunci a realizat că a fost în pericol să intre în comă diabetică și chiar să moară, dacă al său câine nu ar fi simțit că ceva nu este în regulă.

Pam a fost salvată, iar povestea ei a făcut rapid înconjurul lumii. Pentru cei care nu știu, în țări precum Marea Britanie bolnavii de diabet au câini special antrenați pentru a depista variațiile glicemiei și pentru a alerta lumea din jur în cazul în care se agravează situația și stăpânul nu se mai poate ajuta singur.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x