Antena Căutare

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu mă regăsesc”

Oana Dragne participă la ediția specială iUmor de Paște, intitulată „România ești campioană”. La categoria „Locuri de consum”, aceasta aduce spiritul Stelei Popescu pe scenă într-o ediție specială.

colaj oana dragne, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Românii sunt campioni europeni la consumul de produse de panificație. Cel mai tare par a fi afectate femeile, deoarece ele resimt kilogramele în plus mai pregnant decât bărbații. De asemenea, așteptările socetății sunt mult mai drastice pentru acestea.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 10, sezonul 16. Bordea, o nouă lege. Geroge Tănase: „Aș face același lucru”

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne în lupta cu caloriile. Delia: „Eu mă regăsesc”

Oana Dragne scoate în evidență problemele cu care se confruntă cele mai multe dintre româncele din societatea modernă. Ea reinterpretează o scenetă celebră a Stelei Popescu.

„Pâinea slăbește. (...) Nimic mai simplu și e și ieftină. (...) Eu nu v-am zis, dar țin un calcul al caloriilor. Mănânc tot ce vreau, dar am grijă să nu depășesc 900 de calorii. (...) O porție cu macaroane cu brânză, 430 de calorii. Iau o porție și mănânc o macaroană, 35 de calorii. dau jos brânza de pe macaroană și, uite-așa, dau jos și de pe mine caloriile”, spune aceasta.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Karenna a fost cucerită de Cosmin Natanticu: „Eu muncesc și tu te distrezi”

„Tot vorbind așa parcă m-a luat și foamea. Aș putea să-mi iau un ceai”, continuă ea. „Uite-așa arăt perfect și nu mai pot de foame!”

„N-am mai luat o probă de două luni! Știți ce n-am mai luat? O pâine”, conchide Oana.

„Este atât de valabilă”, susține Delia.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Jan Holban vine cu un text nișat care ațâță juriul. Delia:„Putea să fie puțin mai dinamică”

„Felicitări pentru că ai reținut toate ciferele astea. Impecabil”, spune Cătălin Bordea. „asta este o dietă. Să repeți monologul ăsta de șapte ori pe zi.”

„Numărul dumneavoastră a fost inspirațional”, îi transmite Cheloo.

„Eu mă regăsesc în treaba asta”, susține Delia.

Citește și: iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Norocel nu a tras lozul norocos. Cheloo: „Nu-mi vine să cred că vorbesc cu un sac de gunoi.”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Radu Pietreanu, observații fine la un pa... Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umoru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x