Antena Căutare

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Ștefana Badiu, în rolul lui Miss Piggy, satiră la adresa societății: „Porcii care ne conduc”

Ștefana Badiu a intrat în rolul lui Miss Piggy în Gala specială de Crăciun iUmor, prilej cu care a militat pentru drepturile animalelor de nu mai fi sacrificate în ziua de sărbătoare. Ajutată de farmecul personal, dar și de jocuri de cuvinte alese cu grijă, invitata a prezentat, de fapt, o satiră a societății actuale.

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Ștefana Badiu, în rolul lui Miss Piggy, satiră la adresa societății: „Porcii care ne conduc” Galerie
Ștefana Badiu s-a transformat în „Miss Piggy”, în Gala de Crăciun iUmor | Antena 1/iUmor

Emoția Crăciunului a fost adusă în casele telespectatorilor chiar în seara de sărbătoare, pe 25 decembrie, în Gala de Crăciun iUmor, care a venit la pachet cu darul...comediei. Pe scenă au urcat mai multe personaje specifice acestei zile speciale, printre care și însuși Moș Crăciun, care a primit la rândul său un cadou: un loc la masa juriului. Iată cum arată magia sărbătorilor, presărată din plin cu umor!

Ștefana Badiu a devenit Miss Piggy, în Gala de Crăciun iUmor

Cu costumația din dotare, alcătuită din urechile și nasul specific, Miss Piggy a prezentat un număr umoristic cu tentă politică, ascuns în spatele unor jocuri de cuvinte atent alese. În deschidere însă Ștefana Badiu a decis să ridice un semnal de alarmă: „Sunt purceluși de Ignat. Vă rog de Crăciun să nu mai mâncați carne, să fiți vegani.”

„Am venit și eu să vă zic ce am pe suflet. Că doar n-o să tac ca porcul în păpușoi. Vorba aia: guiți, nu guiți, vremea porcului trece. L-ați adus și pe Costel, care niciodată nu m-a dat pe „spată”, a continuat ea. „Vezi că te pârlim”, a replicat Cheloo, în stilul caracteristic, iar mulțimea a izbucnit în hohote de râs.

„Soțul meu, săracul, a fost tăiat anul ăsta, scumpul de el. Nu-l iubeam, am zis „scumpul” că au crescut mult prețurile. Bea ca porcul..El a fost primul care a pus „mangă” în „mangaliță”. (..) Ăsta a fost al doilea meu soț. Primul a plecat la rânit în străinătate”, și-a început Miss Piggy satira politică. „Bun, bun”, au fost de părere cei prezenți.

„Am rămas văduvă cu 5 copii. Trebuie să plătesc singură rata la cocină. Am avut un văr care era tobă de carte, altul era cu manelele și a ajuns salam. Și un văr care era mai nesimțit, a ajuns în parlament. Românii sacrifică în luna decembrie circa un milion de porci. Dar niciodată pe ăia care îi conduc. (..)

Tot anul sunteți cei mai buni stăpâni și la final intrați cu cuțitul în cocină. Ne tăiați, ne faceți bucăți și mai sunteți și nesimțiți: ne faceți pomană. Atât am avut de zis, trebuie să fug că mă taie. Vă urez Crăciun potrivit”, a încheiat Ștefana Badiu.

„Ștefana a intrat foarte bine în pielea..în șoriciul personajului”, a declarat Costel în cadrul testimonialelor, acesta recunoscând că în timpul momentului i s-a făcut foame, amintindu-și de toate preparatele din porc specifice sărbătorilor. Comediantul a venit, la rândul său, cu câteva jocuri de cuvinte amuzante, luând exemplul lui Miss Piggy. Vezi în video-ul de mai sus!

„Nu le zici? Ai zis că ți-au venit niște glume..Nu le zici?”, l-a tachinat „Moș Crăciun” Andreas Petrescu la final, ironizând poantele lui Costel.

iUmor sezonul 13, Gala de Crăciun. Nicolai Tand, un Moș Nicolae prea îndrăzneț. A înlocuit nuielușele cu glume „picante”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x