Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Vlad Panțuroiu, roast microbist. Cum îl cucerește pe Cosmin Natanticu

Vlad Panțuroiu are 35 de ani și locuiește în Cambridge. Jobul în imobiliare nu îl satisface, însă comedia îi umple golul.

colaj vlad panțuroiu în tricoul naționalei româniei pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Vlad Panțuroiu poartă unul dintre tricourile sale norocoase. Textul său de stand-up comedy are ca tematică fotbalul, sportul preferat al românilor de pretutindeni.

„Încerc să fiu subtil și ironic”, spune el.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 10, sezonul 16. Bordea, o nouă lege. Geroge Tănase: „Aș face același lucru”

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Vlad Panțuroiu, roast microbist. Cum îl cucerește pe Cosmin Natanticu

„Hai Vlady! Hai România”, îl încurajează Cosmin Natanticu.

„Am pregătit un mic roast pentru fotbalul românesc”, începe concurentul.

Cătălin Bordea este uimit să afle că România s-a calificat la Euro 2024: „Noi?!”

„Suntem pe primul loc”, explică Natanticu.

Cosmin Natanticu apreciază glumele concurentului și le ”explică” și colegului Cătălin Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Alina și Cristin Tomi, premieră la iUmor. Cosmin Natanticu s-a emoționat la momentul votului

Vlad Panțuroiu, jurizare în ediția din 28 aprilie 2024 la iUmor

„Mie mi-a plăcut”, susține Cosmin Natanticu, juratul fiind un microbist convins.

„Tu l-ai scris?” spune uimit Cătălin Bordea, după ce află că Vlad și-a scris singur textul. „Eu mă pricep la fotbal cum te pricepi tu la balet și m-ai făcut să râd, deși nu știu... eu îl știu pe Șumudică, mi-a rămas Șumudică undeva. M-ai făcut să râd la niște chetii pe care nu le cunosc!”

„Și mie mi-a plăcut foarte mult. Am considerat că e un moment bun”, intervine Delia. „Am râs. Fotbalul e până la urmă un sport și e sănătos.”

Citește și: Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni

„Cum ai formula o cerere pentru soție pentru a pleca la bere?” întreabă Cheloo. „Bine ai venit la emisiunea noastră care sărbătorește și umorul, și fotbalul. (...) O victorie ca o-nfrângere.”

Astfel, Vlad Panțuroiu a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Michael Sagripanti, vikingul Barbie. Bordea: „Să-mi cânți rock la nuntă îmbrăcat așa”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Jessica Karlen, o Barbie nebunatică. Cătălin Bordea: „Mi-aș dori copii cu păr blond. ... iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Pentru Dorin Daniel mariajul e o glumă. Delia: „S-a pupat cu Lizi? (...) Votez cu suf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x