Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Alin Burlacu, autoironia cu care nu i-a impresionat pe jurați. “N-a fost seara ta”

Alin Burlacu a venit în semifinala iUmor pregătit să îi dea pe spate pe jurații iUmor.

alin burlacu la iumor sezonul 12 Galerie
Alin Burlacu a venit în semifinala iUmor pregătit să îi dea pe spate pe jurații iUmor. | Antena 1

Alin Burlacu a urcat pentru prima dată pe scena iUmor și a zguduit scena, atunci când i-a făcut pe jurați să râdă în hohote. Pentru azi, Alin și-a prins părul și a promis că dacă ajunge finală va veni cu părul desprins.

Alin a spus că se simte pregătit pentru semifinală și a intrat în scenă cu energie pozitivă. El a început cu glume despre fosta lui iubită, stârnind hohote de râs în rândul juraților.

Alin Burlacu a venit cu autoironia la purtător

Apoi concurentul iUmor a vorbit și despre prietenii lui cărora nu le-a făcut tocmai o reclama pozitivă. El a povestit despre unul dintre prietenii săi care a încurcat capodastru cu căpăstrul și s-a făcut de râs la un magazine de muzică.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Chef Florin Dumitrescu, roast de senzație despre jurații iUmor. “Să curgă sânge”

Alin Burlacu a mai spus că în liceu părinții lui i-au dat de înțeles că ar trebui să se mute din casă pentru că era deja adult, dar în loc să plece el, au plecat părinții lui și l-au lăsat singur.

Concurentul iUmor a povestit că în copilărie toți cei apropiați știau despre el că nu e chiar cel mai isteț.

“Încercam să încălzesc soba cu feonul”, povestea Alin.

Alin Burlacul a vorbit și despre cum se descurca el la școală.

“Singurele lucruri pe care le știam din istorie erau atâta: că Burebista a fost cel mai modest conducător fiindcă el conducea Dacia, că grecii le-au dat troienilor șah mat cu calul”, spune Alin.

Concurentul iUmor a spus că nu nici engleză nu știe și din cauza asta și-a luat bătaie. Jurații au fost surprinși că numărul lui a fost atât de scurt.

Jurizare Alin Burlacu în semifinala iUmor sezonul 12

Jurații și-ar fi dorit să audă mai multe glume din partea concurentului iUmor, dar el a zis că atâta s-a putut.

“Noi ne mulțuim cu puțin. Am reușit să număr 16 glume. Nu știu dacă am scăpat ceva, dar nu a fost niciuna bună”, i-a transmis Cheloo concurentului iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Iulia Albu, roast memorabil la iUmor. Cum a apărut în platou „Bine te-ai coborât printre noi”

“N-aș vrea să fiu atât de tragic, dar am avut senzația că toate sunt niște adaptări”, i-a transmis Mihai Bendeac.

“S-au morfolit câteva glumițe vechi”, a completat Cheloo.

“Sunt niște one-linere drăguțe, dar în semifinală ar fi trebuit să vii cu ceva mia puternic de atât. Apreciez foarte mult autoironia”, i-a spus Monica.

“N-a fost seara ta”, a completat și Delia.

Alin Burlacu a primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Verdini, mentalistul care i-a purtat pe jurați în Islanda. Ce s-a întâmplat p... Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Cristi Toma și Andrei Vasilescu, o scenetă de excepție:"Îmi place ce fac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x