Antena Căutare

Vizante a dat în mintea copiilor. Nu atinge pământul cu picioarele

Marius Florea Vizante a demonstrat la preselecţiile show-ului că poate fi juratul „Crizante”, „Improvizante”, după cum copiii i-au zis, sau chiar un mare bucătar care a scris cărţi de bucate

Marius Florea Vizante a demonstrat la preselecţiile show-ului că poate fi juratul „Crizante”, „Improvizante”, după cum copiii i-au zis, sau chiar un mare bucătar care a scris cărţi de bucate. El i-a făcut pe cei mici să nu uite că ingredientul de bază în orice reţetă este voia bună din bucătărie. Hazliu şi mereu pus pe şotii, Vizante le-a pregătit celor mici o surpriză de proporţii, ducându-i într-un loc special în care el a dat tonul distracţiei: s-a urcat pe tiroliană, cu toate că era destinată copiilor, şi nu s-a dat jos decât atunci când cei mici nu au început să strige că vor şi ei să se dea.

Preselecţiile „Junior Chef” s-au terminat, s-a tras linie şi s-au adunat cei mai talentaţi concurenţi veniţi să-i impresioneze pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante. Echipele fiind formate, membrii juriului le-au pregătit o mulţime de surprize prichindeilor.

Pe parcursul preselecţiilor, Prinţesa Polonic a fost dulce şi mămoasă, după cum cei mici au mărturisit, şi se pare că nici nu le putea pregăti o surpriză mai dulce decât a făcut-o deja: în prima semifinală, i-a dus pe cei mici la fabrica de ciocolată şi le-a arătat secretele fabricării mult iubitului desert.

Care au fost surprizele pe care ceilalţi doi juraţi, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, le-au pregătit echipelor, rămâne de văzut la „Junior Chef”, în ediţia de luni, de la 20:30, la Antena 1.

Ei sunt primii patru semifinaliști din echipa Prințesei Polonic!... Video. Juraţii „Junior Chef”, într-o ipostază haioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x