Desert: Tarta cu prune si ghimbir
O tarta delicioasa, care merge perfect cu crema de vanilie sau inghetata de fructe.
Publicat: Sambata, 17 Septembrie 2011, 00:00 |
Actualizat Vineri, 29 Iunie 2012, 23:42
Ingrediente:
50g de pesmet
50g plus 1 lingura de zahar brun
25g de ghimbir confiat, tocat
1 albus, batut usor
300g aluat de foietaj
600g de prune, cu samburii scosi si taiate in doua
smantana grasa sau inghetata de ciocolata alba, pentru servit
Mod de preparare:
Good Food
Freezeframe - crema care poate inlocui botoxul...
Scoala: Cinci pasi prin care sa studiezi intr-un mod echilibrat!...
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Prințesa fără coroană, serialul turcesc de succes, e acum în AntenaPLAY ▶️ Dă PLAY și vezi episodul 1!
Citește și