- Luni, Marți și Miercuri de la 20:30, Nea Mărin se întoarce! Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Formula 1™ se vede în AntenaPLAY! Nu rata Marele Premiu din Imola pe 19 mai, de la 19:45 în AntenaPLAY!
Ingrediente:
- 6 portocale mari, segmentate;
- Cateva fire de sofran;
- Cateva picaturi de apa de portocale;
- O lingurita zahar brun.
Preparare:
Pentru a segmenta portocalele, taie cate o felie subtire de la ambele capete ale portocalelor. Pune-le pe un fund de lemn si inlatura coaja, taind-o fasii cu un cutit.
Apoi tine fiecare portocala deasupra unui bol si taie felii una cate una, scotandu-le din membrana alba. Folosind un mojar, zdrobeste zaharul impreuna cu sofranul si presara pudra obtinuta peste portocale.
Acopera si lasa la macerat in frigider cam jumatate de zi. Apoi tine feliile de portocale la temperatura camerei inainte de a fi servite.
Reteta adaptata de pe bbcgoodfood.com
Efectul tablourilor asupra starii de spirit... VIDEO! Afla povestea unor copii care si-au salvat parintii de la moarte!...