- Luni, Marți și Miercuri de la 20:30, Nea Mărin se întoarce! Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Formula 1™ se vede în AntenaPLAY! Nu rata Marele Premiu din Imola pe 19 mai, de la 19:45 în AntenaPLAY!
100g de cuscus
220g de naut la conserva, clatit si lasat la scurs
100ml de supa fierbinte de pui
coaja si sucul de la 1 lamaie
1 ardei capia copt, tocat
25g fulgi de migdale prajiti
o mana de frunze de menta, tocate
2 linguri de iaurt grecesc
1 lingurita de harissa
Mod de preparare:
1. Se amesteca intr-un bol cusucusul cu nautul si se rastoarna peste supa de pui. Se acopera si se lasa 5-10 minute, pana cand cuscusul a absorbit supa.
2. Se lasa putin la racorit. Se adauga coaja si sucul de lamaie, piperul, migdalele si menta. Se rastoarna intr-un recipient, se acopera cu iaurt si se presara harissa deasupra.
Citeste si alte retete interesante numai pe Good Food!
Foto: zencancook.com