Antena Căutare

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”. Fanii: „Degeaba a vrut să facă domn din ăsta, tot țăran a rămas. Șlapii, bre, unde sunt șlapii?”

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”: este dilema mai multor telespectatori de-ai emisiunii.

Ce s-a ales de Mihaela și Constantin de la „Mireasă pentru fiul meu”: este dilema mai multor telespectatori de-ai emisiunii.

Cei doi foști concurenți stau mai mult la Constanța, la părinții brunetei. Încă nu s-au căsătorit oficial, dar au de gând. Cei doi țin legătura cu fanii, dovadă stând și ultima poză postată pe Facebook. Cei doi amorezi au făcut publică o fotgrafie cu ei doi, una intens criticată. În colimator a intrat Costică și ținuta lui sport. „Degeaba a vrut să facă domn din ăsta, tot țăran a rămas. Șlapii, bre, unde sunt șlapii?”, a comentat o susținătoare.

S-au cunoscut la „Mireasă pentru fiul meu” și povestea lor de dragoste a impresionat întreaga țară. Au fost aproape să câștige Marele Premiu, dar norocul nu a fost de partea lor. Cu toate că nu s-au putut căsători în Marea Finală, Mihaela și Constantin sunt mai îndrăgostiți ca oricând.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x