Antena Căutare

Elly Shonea de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4, mesaj neașteptat despre căsnicia ei cu Cristian Shonea. Ce a dezvăluit

Elly și Cristian Shonea au fost concurenți în sezonul 4 al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de la Antena 1. După aproape 8 ani de căsnicie, tânăra a publicat un mesaj la care fanii au reacționat imediat.

cristian si elly shonea de la mireasa pentru fiul meu sezonul 4 Galerie
Fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4 și-a surprins urmăritorii | Antena 1

Elly și Cristian Shonea au fost unul dintre cele mai solide cupluri din casa Mireasă pentru fiul meu, sezonul 4. Cei doi s-au căsătorit în marea finală a emisiunii și anul trecut au devenit și părinții unei fetițe.

Recent, Elly a publicat pe contul său de Instagram un mesaj ce i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii Mireasă pentru fiul meu, sezonul 4, de la Antena 1. Reacțiile urmăritorilor nu au întârziat să apară.

Elly de la Mireasă pentru fiul meu sezonul 4, mesaj neașteptat despre relația ei cu Cristian Shonea. Ce a dezvăluit

În 2014, fanii emisiunii Mireasă pentru fiul meu sezonul 4 îi cunoșteau pe Elly și Cristian, doi dintre concurenți. În ciuda diferenței de vârstă, Elly și Cristian au format un cuplu reușit și cei doi au doborât recordul tuturor sezoanelor de până atunci după ce s-au clasat, timp de 11 luni, pe locul 1.

Cei doi s-au căsătorit in finala emisiunii Mireasă pentru fiul meu sezonul 4 și de atunci au construit o familie frumoasă împreună. Anul trecut, cei doi au devenit și părinți.

Citește și: Cum arată Elly, soția lui Cristian Shonea, după sarcină. Tânăra mămică a îmbrăcat o ținută sexy

Recent, Elly Shonea și-a surprins urmăritorii atunci când a transmis un mesaj despre Cristian Shonea, soțul său, și căsnicia lor:

„A venit de dimineață @shoneachristian11 cu acest buchet superb de trandafiri și mi-a urat “La mulți ani” ptr cei 8 ani de la căsătorie 🙊😆
M-a luat prin surprindere,chiar nu ma așteptam ca el sa-și amintească iar eu sa uit complet🤭
Reacția mea a fost să întreb: Când?

Mi-a răspuns ca azi pe 29 😂 Într-adevăr, doar ca 29 August🤣🤣🤣

Love you @shoneachristian11 , sper ca luna viitoare sa nu uiți :)) și dacă uiți îți amintesc eu ❤️❤️❤️ Căci ma gândeam sa sărbătorim cumva 🙊😂😂😂
Te iubesc! 😍

Anyway… când au trecut 8 ani ( ma rog.. in curând #9ani de când suntem împreună😱😱❤️❤️❤️) #mpfm4

Sunt curioasa dacă și voi ați avut situații de genul? 🤭🫣🥰😃❤️❤️❤️”, a scris Elly Shonea despre soțul ei, Cristian.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care s-au mirat de faptul că au trecut atâția ani. Totuși, între cei doi încă există romantism și o dragoste puternică, lucru extrem de apreciat de fanii emisiunii Mireasă pentru fiul meu, de la Antena 1.

„Ca de obicei, Cristian un bărbat foarte atent,cu multa iubire și respect fata de frumoasele lui fete”, „La mulți ani sănătoși împreună dragii mei dragi ! Elly ai familia pe care ai visat- o frumusețea mea ! Aveți cea mai adorabilă fetiță draga mea ! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă aducă numai bucurii.❤️”, „Va ador cit de scumpi sunteti 🤗”, iată doar o parte din reacțiile primite de Elly și Cristian Shonea, după mesajul publicat pe contul de Instagram al tinerei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x