Antena Căutare

"Tot timpul mi-a plăcut" Alexandra, mărturisire șocantă. A pus ochii pe Ionuț! Cum rămâne cu Petronela?

Alexandra face o mărturisire șocantă. Concunta a pus ochii pe Ionuț!

În Joia Mare, fetele se pregătesc să picteze ouă și să-și împărtășească cele mai ascunse taine ale inimii.

Alexandra a recunoscut că l-a plăcut pe Ionuț de la începutul emisiunii.

"Tot timpul mi-a plăcut de Ionuț, dar am renunțat, pentru că el a vrut relație. Ionuț nu mi-a oferit niciodată șansa de a-l cunoaște, în schimb, cu Ciprian am petrecut mai mult timp, au apărut gesturile și cred că acest lucru m-a făcut să cred că îl plac pe Ciprian. Însă, nu este așa", a spus Alexandra.

Alexandra Lincă este din Craiova, din satul Rast. Are 22 de ani și este pasionată de dans, iar această pasiune a făcut-o să se alăture unui ansamblu folcloric de dansuri populare din comunitatea în care locuiește.

Alexandra își dorește să-și găsească, în casa Mireasa, sufletul pereche care să o alinte constant. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Alexa, ținta atacurilor. Îi place să se joace cu băieții și să rănească inimile fetelor? "Nu mai suport, mi-a ajuns... Petronela acționează în toiul nopții. Îl va convinge pe Ionuț să reia relația?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x