Antena Căutare

Concurenții din casa Mireasa s-au săturat de adevăr și au trecut la provocări fanteziste! Cu cine s-a sărutat Lică: "Te rog să o pupi pe tot piciorul, de sus până jos"

Concurenții din casa "Mireasa" au jucat "Adevăr sau provocare". Joc ce s-a lăsat cu multe săruturi între Vasile Turnău (Lică) și Alina.

Concurenții din casa Mireasa se țin de șotii și provocări inedite. S-au jucat "Adevăr sau provocare", moment în care au profitat de context și s-au sarutat.

Pentru că s-au săturat de "adevăr", concurenții au apelat numai la provocări.

Provocările au devenit din ce în ce mai îndrăznețe, iar Alina a fost răsfățata provocărilor. Petronela i-a pus pe majoritatea să se pupe pe gură, picioare sau abdomen. Printre care și Aina cu Lică.

"Te rog să o pupi pe Alina pe tot piciorul, de sus până jos", i-a spus un concurent lui Lică.

Pentru a vedea ce concurenți s-au mai sărutat, urmăriți materialul de mai sus!

Ale și Ionuț, scandal uriaș în casa Mireasa! Ce secret neștiut a ieșit la iveală: „Băiețașul ăsta are o problemă”... Tensiunile își spun cuvântul! Costumul de baie, mărul discordiei între Ionuț Raicu și Ale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x