Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Doamna Daniela crede că Adelina îl ține pe Alin lângă ea cu farmece

Doamna Daniela o acuză pe Adelina de la Mireasa sezon 3 că face farmece pentru a-l ține lângă ea pe Alin.

colaj de imagini cu daniela si adelina de la mireasa sezon 3 Galerie
Doamna Daniela o acuză pe Adelina de la Mireasa sezon 3 că face farmece pentru a-l ține lângă ea pe Alin | Antena 1

Acuzația a venit după săptămâna în care Adelina și Alin au stat despărțiți. Atunci, fata ar fi primit un pachet cu mai multe cruciulițe și un mir, pe care le-a împărțit mamelor din competiție. Doamna Victoria a recunoscut acest lucru, dar Daniela a fost de neînduplecat.

Este convinsă că acestea aveau un alt scop și că rugăciunile făcute de Adelina, tot în intervalul respectiv, ar fi avut un scop oarecum malefic. Adelina i s-a confesat lui Alin, care nu mai știe cum să se împartă între cele două: ”Cât mai vrei să mai suport chestiile astea?”, i-a zis Adelina.

”Mie mi-ar fi frică să am așa o soacră. Poate primesc un croșeu, ceva.”, a spus și Radu despre atitudinea doamnei Daniela.

Citește și: Alina, tulburată de cuvintele pe care Radu i le-a spus lui Bogdan despre ea

După difuzarea materialului, doamna Daniela a susținut că Adelina va face tot posibilul să rămână lângă Alin, inclusiv să apeleze la vrăjitoare.

”Ambițiile astea nu mă fac să o iubesc și să mă apropii de ea. Eu nu o ascult”, a zis Daniela când Adelina a început să explice ce s-a întâmplat, de fapt, cu niște cruciulițe primite de la o susținătoare.

”Farmecele nu sunt făcute de Dumnezeu. Când o veni afară, o să facă farmece ca să se lege de el. O să umble pe la babe. O să fac eu farmece ca să-i despart. Nu vreau să-i văd împreună. Ne rugăm în fiecare zi la biserică ca să fie cu el. A fost un teatru că s-au despărțit. Se ruga zi și noapte să se împace.”, a spus doamna Daniela.

Citește și: Marian către tatăl său: ”Hai să-ți zic un secret: Cred că mă însor”

Mireasa 2021, sezon 3. Alina, tulburată de cuvintele pe care Radu i le-a spus lui Bogdan despre ea... Mireasa 2021, sezon 3. Maria și Liviu s-au certat, din nou. Tânăra l-a pălmuit și el a jignit-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x