Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Buni Elena nu și-a mai putut masca durerea și lacrimile i s-au rostogolit pe obraji. Ce a făcut-o să plângă

Bunica Elena a fost martora unui schimb dur de replici între Aron și Leo de la Mireasa sezon 5. Aceasta nu a scos niciun cuvânt, dar a plâns la finalul conversației dintre cei doi.

doamna elena de la mireasa sezon 5 cand plange Galerie
Bunica Elena a fost martora unui schimb dur de replici între Aron și Leo de la Mireasa sezon 5. Aceasta nu a scos niciun cuvânt, dar a plâns la finalul conversației dintre cei doi. | Antena 1

Totul a început după ce Aron a fost prezent în platoul Mireasa Capriciile Iubirii. Tânărul a venit special pentru a le atrage atenția Larisei și doamnei Dana pentru felul în care se comportă cu bunica Elena.

Primei i-a reproșat că a jignit-o și că o ironizează, în timp ce mamei lui Leo i-a spus să-i fie rușine pentru că a condiționat-o pe doamna Elena ca să nu mai discute cu Elena.

Schimb de replici între Leo și Aron la Mireasa Capriciile Iubirii. Bunica Elena a plâns

După ce Leo a auzit că Aron a vorbit cu doamna Dana, s-a enervat și l-a provocat pe acesta la un duel verbal. Ulterior, el s-a răzgândit, dar fostul concurent era deja pe fir.

”Era bună seara dacă nu intrai prin apel telefonic. Am spus că vreau să discut pentru că eram nervos. Acum m-am calmat. Aron este un fost concurent, nu mai reprezintă absolut nimic, este afară, își vede de treaba lui. Consider că nu ar trebui să aibă continuitate în acestă emisiune. Mi s-a părut josnic”, a zis Leo.

Nu s-a oprit aici, i-a zis lui Aron că a avut 4 luni la dispoziție pentru a vorbi și că nu a făcut-o. El nu i-a permis să vorbească despre familia lui și i-a aruncat cuvinte grele.

Cei doi tineri și-au spus reciproc că sunt sub nivelul mării și Leo l-a acuzat pe Aron că e influențat de Nora.

”Nu purtăm un dialog, nu avem aceeași capabilitate. Ai IQ-ul sub nivelul mării”, a subliniat Leo.

Aron i-a mulțumit pentru amenințări și a negat că ar folosi cuvintele Norei. ”Ai spus că eu uit că sunteți în casă și că ieși afară. Asta ce e?!”, a afirmat nepotul doamnei Elena, care spune că Leo l-a amenințat. El a mai zis că ”rivalul” e sub papucul doamnei Dana.

Bunica a privit tăcută schimbul de replici. La final, a plâns, fără să spună absolut nimic. Durerea i s-a putut citi pe chip. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Fetele au început pregătirile pentru cununia civilă. Mai e o lună până la marele eveniment... Mireasa 2022, sezon 5. Manu s-a împăcat cu Mădălina, tânăra care îi purta copilul. Imagini adorabile cu cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x