Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Nici bine nu a pus punct cunoașterii cu Elena că Aron curtează altă fată

Aron de la Mireasa sezon 5 e interesat de Yana. El i-a scris o scrisoare, însă bunica Elena nu este deloc mulțumită.

leo, yana si aron de la mireasa sezon 5 Galerie
Aron de la Mireasa sezon 5 e interesat de Yana. El i-a scris o scrisoare, însă bunica Elena nu este deloc mulțumită. | Antena 1

”Vreau să văd dacă îmi răspunde la semnale”, a zis Aron când era pe terasă cu Perneș. Băiatul a afirmat că vrea să-i dea câteva semnale și după se pune pe fapte.

Mai târziu, discuția s-a mutat în baie, unde a participat inclusiv Sese.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Yana a avut o relație cu un bărbat mai în vârstă: ”Nu era căsătorit”

”Perneș știe că am zis că e între Elena și Yana. La faza cu religia mie mi s-a tăiat.”, a adăugat Aron când băieții i-au atras atenția că va ieși scandal.

”Vezi cum o dai cu Andrei”, l-a atenționat Perneș și Aron i-a replicat faptul că Andrei ar fi spus că sunt doar ”amici de o noapte”.

”Ce scrie aici aș vrea să citești doar tu”, i-a zis Aron Yanei atunci când i-a dat trandafirul. Însă doamna Elena nu e încântată: ”Nu o interesează niciun băiat. Ea stă trei luni și după în Moldova că nu are cetățenie. E foarte rea.”, dând de înțeles că Yana s-ar căsători doar pentru cetățenie.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Fosta iubită a lui Manu îl acuză de violență domestică și infidelitate

Aron, dezamăgit, s-a retras din cursa pentru inima Yanei

”Nu am luat în considerare ce a zis bunica. Momentan m-am retras din a mai face pași, nu mai e cazul. Pur și simplu așa am simțit eu. De aseară au văzut și băieții că am fost un pic mai reticenți”, a explicat Aron.

”Asta e supărarea unora, că ei fac pași și ea vine la mine. Acum ai decis să te retragi. Orice băiat e liber să o curteze. Dacă ea decide să stea cu mine...”, a replicat Andrei.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Reality show-ul matrimonial Mireasa aduce ediţii speciale de Paşte. Irina Loghin petrece a doua zi de Paşte în casa Mire... Mireasa 2022, sezon 5. Yana a avut o relație cu un bărbat mai în vârstă: ”Nu era căsătorit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x