Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. De ce a spus Ionela că a revenit după 2 ore de absență. Statutul fetei în casă, supus la vot

Ionela a părăsit casa Mireasa pe ușa din spate în gala de pe 26 aprilie 2024. La scurt timp, fata s-a întors și l-a îmbrățișat pe Albert.

Colaj cu Ionela Galerie
Ionela a revenit în casa Mireasa | Antena 1

După aproximativ 2 ore de absență, Ionela s-a întors. Fata a ajuns în București și a vorbit la telefon cu mama ei. I-am zis că mă face fericită faptul că sunt în casă cu Albert

„Ionela când a auzit că nu are voie cu telefonul ea nu mai voia să intre în competiție. Când ne-am dus la cartea e vizită ea era mai mult atrasă de șofer. Ea nu a citit contractul. L-a văzut pe Albert că e votat, dar nici din bun simț n-a zis <<La revedere>>. Ea nu poate să stea fără telefon”, a spus Natalia despre Ionela.

Ionela, cuvinte mari despre Albert. Ce se votează în casa Mireasa

Când a revenit în casă, Ionela a sărit în brațele lui Albert:

„Aleg iubirea și fac orice să-mi slavez marea mea iubire. Albert, am venit pentru tine! Îmi place de Albert! Pot să zic că-l iubesc! E dragoste la prima vedere! Chiar m-am îndrăgostit de el. Nu am vrut să ă uit la el, nu am vrut să-I mai spun ceva pentru că știam că o să mă întorc. Am telefonat, am explicat ce am avut de explicat familiei mele. Mamei mele îi pare rău că a fost influențată de mai ulte persoane. N-a fost hotărârea mea, am fost pusă într-o situație”, a spus Ionela.

Mama Ionelei a fost înșiințată de producător că Ionela este concurentă „în probe”, iar casa va vota dacă merită să rămână sau nu în competiție.

„Sunt în dubii referitoare la felul în care a fost ea în momentul plecării”, a spus Albert.

„Statutul tău în casă e unul temporar. Fetele și băieții o să voteze dacă Ionela rămâne în casă. Întrebarea e dacă voi doriți ca Ionela să rămână în casa Mireasa”, a spus Simona Gherghe.

Citește și: Fotografia rară cu Simona Gherghe din copilărie. Cum arăta prezentatoarea de la Mireasa când era mică | Foto

Albert a pus punct relației cu Ionela: „Eu nu mai pot să mai continui”

Albert și Ionela au discutat la petrecere, iar fata a plâns când băiatul i-a spus că și-a pierdut încrederea în ea.

„Pentru mine a fost un moment șocant și m-a lăsat rece! Mie mi s-a luat! De ce trebuie să mă justific de 1000 de ori”, a spus Albert.

Întrebat în emisia live de pe 29 aprilie 2024 care e statusul relației lor, Albert a răspuns:

„După cum simt eu nu mai pot să mai continui. Îmi e greu să mai continui pentru că încrederea într-o relaație e foarte importantă. La mine încreerea s-a diminuat și e mult prea mult”, a spus fiul doamnei Mariana.

„Asta e decizia lui... Eu cred că pentru el a fost o joacă. Când îți pasă de un om, lupți! Eu nu am fost niciodată plecată de acasă, să pot lua decizii singură. Am trecut peste cuvântul mamei și m-am întros pentru el”, a spus Ionela.

„Când a plecat a lăsat tot în urmă. Nici cadourile nu le-a luat. Nu aveam pretenția să ia ursul mare, dar măcar ursulețul cel mic. Mi-ai zis doar că speri să te înțeleg. Ideea e că în momentul în care încrederea nu mai e puternică, orice ai face nu mai vine din suflet”, a mai spus Albert.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Cristian a plâns în hohote din cauza plecării Antoniei: „Am fost răvășit!”... Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Casa a votat dacă Ionela rămâne sau nu în competiție. Ce decizie au luat concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x