Antena Căutare
Logo show

Rețeta zilei. Tagliatelle cu spanac, un preparat sănătos și delicios

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de primăvară: "Tagliatelle cu spanac", foarte gustoasă și cu un aspect deosebit.

Ingrediente pentru rețeta Tagliatelle cu spanac

1 kg spanac cu lujeri 400 gr tagliatelle 50 gr unt 100 gr smântână 100 gr șvaițer sare piper ulei de măsline 2-3 căței de usturoi oțet

Mod de preparare pentru rețeta Tagliatelle cu spanac

Spanacul se împarte în două și se va prepara în două feluri.O parte se va opări în apă clocotită cu sare și bicarbonat, lăsând spanacul întreg cu lujeri și puțină rădăcină.

Jumătate din spanac se trage la tigaie în unt, se adaugă smântână și se transformă în piure peste care se adaugă și șvaițer ras.

Tagliatelele  se fierb în apă cu sare, apoi se scurg și se amestecă cu piureul de spanac și șvaițer.

Se așază tagliatelele frumos pe platou, iar deasupra lor se formează un guleraș din spanacul opărit. Spanacul se va stropi cu un dressing preparat și usturoi pisat și amestecat cu ulei de măsline și oțet.

Un preparat de primăvară plin de culoare și savoare!

Joi, 28.03.2019, 08:36
x