Antena Căutare

Care sunt avantajele portării la DIGI. Ce promoție specială are rețeaua mobilă #1 la acoperire

Calitatea serviciilor, o bună acoperire și beneficiile multiple sunt principalele motive pentru care oamenii aleg să se porteze la DIGI. Iată care sunt avantajele de care te poți bucura și tu chiar acum!

RADU BUCĂLAE ȘI FLORIN RISTEI ÎN PLATOU LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI Galerie
Care sunt avantajele portării la DIGI. Ce promoție specială are rețeaua mobilă #1 la acoperire | Antena 1

Prezentatorii TV Florin Ristei și Radu Bucălae de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani” au vorbit despre avantajele portătii la Digi, aduncând în atenția publicului promoția specială a rețelei mobile din această perioadă.

Citește și: Cât de important este să ai semnal bun la telefon și minute nelimitate în rețea. Ce ofertă specială au la DIGI

Avantajele portării la DIGI

Radu Bucălae a menționat cât de importantă este o conexiune bună la internet, specificând că aceasta a devenit, de fapt, o necesitate atunci când vrea să urmărească cele mai noi seriale apărute fără întrerupere.

Florin Ristei și-a dorit ca Radu, colegului său de platou, să recapituleze motivele pentru care oricine are nevoie de internet nelimitat și care să nu te lase la greu atunci când ai cea mai mare nevoie.

„Deci ai nevoie de net să te uiți la seriale...” a început să spună prezentatorul care a fost imediat întrerupt de Radu Bucălae cu entuziasm!

„Peste tot unde mă duc: să mă uit la podcasturi, să vorbesc, știi foarte bine, că vorbesc pe video cu Gigi, cu soacră-mea, am nevoie de minute nelimitate peste tot pe unde mă duc, de o rețea foarte bună indiferent de localitate, indifernt de înălțime” a spus prezentatorul bucuros de toate avantajele pe care le găsește la DIGI.

Citește și: Cum putem afla care sunt aplicațiile de pe telefonul mobil care necesită cel mai mult internet. Ofertă inedită la DIGI

Cei doi au punctat, de asemenea, faptul că DIGI are o promoție specială în privința portării, unde viitorii clienți au doar de câștigat.

„Nu uitați că DIGI are promoții pe care le poți afla pe digi.ro! În acest moment e pe site o promoție pentru portare. Adică să îți iei numărul tău dintr-o rețea și îl duci în altă rețea. În plus, dacă îți convingi și iei în gașca ta, familie, soră, prieten, și pe același cont de client vin și ei și își portează numărul, atunci o să plătiți super puțin la abonament” povestea Florin în cadrul matinalului.

„Dacă portezi 4 numere, în mod normal abonamentul este 5 euro. Dacă convingi alți 3 oameni, adică să portezi 4 numere, inclusiv al tău, vei plăti pentru primele 8 luni 1,5 euro, iar după 8 luni abonamentele vor rămâne la 3 euro fiecare, pentru toată lumea: 12 euro! Internet nelimitat și minute nelimitate” a adăugat Radu Bucălae.

Mai multe detalii despre promoția actuală se găsesc pe digi.ro/reteaua-de-prieteni.

Citește și: Florin Ristei și Radu Bucălae au vorbit despre momentele când lipsa semnalului le-a pus probleme. Cum ar fi putut evita situațiile

Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”... Neatza cu Răzvan și Dani, 21 mai. Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru cotlet milanez cu orez de legume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x