Antena Căutare

Gelu Voicu, apariție la TV alături de copiii săi. Replica Sofiei care l-a amuzat pe Răzvan Simion: „Ea ți-a rupt inima în 4?”

Interpretul de muzică populară Gelu Voicu a fost prezent în platoul de la Super Neatza alături de cei trei copii ai săi: Tudor, Vlăduț și Sofia.

Colaj cu Familia lui Gelu Voicu și Răzvan Simion Galerie
Gelu Vociu a mers la Super Neatza alături de cei tri copii ai săi | Antena 1

Gelu Voicu a cântat alături de Taraful Lăutarii din Teleorman, dar și de băieții lui: Tudor și-a acompaniat tatăl la vioară, iar Vlăduț la tarabana. Sofia, îmbrăcată în costum popular, cu o maramă pe cap și cu opincuțe în picioare a stat cuminte pe canapea în timpul prestației tatălui și fraților ei, apoi a avut un dialog savuros cu Răzvan Simion.

Tudor, fiul cel mare al lui Gelu Vociu, este elev în clasa a X-a la Colegiul Național de Muzică George Enescu și a urcat pe scena Ateneului Român. Tatăl său are motive de mândrie. Este de aceeași vârstă cu Tudor, fiul lui Răzvan Simion, iar colegul lui Dani Oțil și-a amintit cu drag de momentele din copilăria băiatului, când primea costume populare cu împrumut de la fiul lui Gelu Voicu.

Citește și: Ruby și bunica ei, apariție emoționantă la Neatza. Mamaia Gherghina l-a ținut strâns de mână pe Răzvan: „M-a crescut din fașă”

Vlăduț este un băiețel simpatic care împărtășește pasiunea pentru muzică a fratelui său, doar că în loc de vioară preferă pianul și toba. Îi place, de asemenea, fotbalul.

Sofia Maria este cel mai mic copil al lui Gelu Voicu. Artistul a spus despre ea că i-a rupt inima în patru la cât de adorabilă este. Micuța a ajuns la vârsta în care nu-și mai lasă tatăl să o pupe când dorește el, ci doar cu prgram.

Citește și: Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Răzvan Simion, dar și Gelu Voicu au râs pe săturate când au ascultat răspunsurile absolut adorabile ale Sofiei.

Prezentatorul de la Super Neatza a dorit să afle cum se înțelege Maria Sofia cu atâția băieți în casă, iar micuța a spus că sunt momente frumoase, dar și ami puțin frumoase când este certată. Răspunsul fetiței i-a amuzat pe toți.

Răzvan Simion și Sofia Maria, fiica lui Gelu Voicu, dialog savuros la Super Neatza

Răzvan: Sofi, cum e cu atâția băieți în casă? Cu atâția frați, cu tati, cu oamenii din orchestră?

Sofia: „Este și bine, dar dacă câteodată este prea rău sau cu certat este și rău”. Răspunsul ei a fost urmat de o clipă de tăcere, apoi de hohote de râs din partea prezentatorului.

Răzvan: Dar nu tot timpul. Când e mai obosit, nu?

Sofia: Da.

Răzvan: Ce-ți place să mânânci?

Sofia: Lasagna, paste și spaghete

Răzvan: Ca la Teleorman. La Teleorman cu asta ați crescut, nu? Legume mănânci? Ce legume mănânci?

Sofia: Brocoli, sparanghel și ardei.

Răzvan: Începe luna femeii. Se poartă altfel băieții din casă cu voi fetele? Mărțișoare? Flori? Ceva dulce?

Sofia: Dulciuri dacă vor pot

Răzvan: Am înțeles. Anul trecut au adus ceva?

Sofia: Da. Mărțișoare!

Ruby și bunica ei, apariție emoționantă la Neatza. Mamaia Gherghina l-a ținut strâns de mână pe Răzvan: „M-a crescut din... Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rară la TV, în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x