Antena Căutare

Habemus juriu! Ei sunt cei care vor hotărî cine este „Cea mai sexy mămică”: „Am venit să dau locul doi, acasă am locul unu”

Concursul „Cea mai sexy mămică” este la un pas de marele final! Juriul ce o va alege pe cea mai cea dintre concurente este format din Șerban Copoț, Diana Munteanu și un invitat surpriză.

Concursul „Cea mai sexy mămică” este la un pas de marele final! Juriul ce o va alege pe cea mai cea dintre concurente este format din Șerban Copoț, Diana Munteanu și un invitat surpriză.

Ca orice concurs, „Cea mai sexy mămică” trebuie să un grup de înțelepți, un juriu care să aleagă care dintre candidate merită marele premiu, o excursie în Santorini.

„Iubitoare de frumos, adevărata ambasadoare a Greciei în România, PR-ul de-adevăratelea al lui Nikos Vertis, Diana Munteanu!

Doamnelor și domnilor, pogorât dintr-un ashram în platoul de la „Neatza”, după două luni de chin în Sri Lanka și India, Șerban Copoț!”

Încântat de prezentarea pe care i-a făcut-o Răzvan, Șerban a ținut să facă o precizare despre rolul său de jurat: „Să știi că am venit să dau locul doi, locul întâi îl am acasă.”

„Și, pentru că, la un moment dat, în timpul unui telefon, de dimineață, ne-a plăcut tare mult de o mămică, căreia i-am urat `La mulți ani`, am întrebat-o dacă vrea să vină. Așa că a ajuns membru al juriului!”

Nelu Ploieșteanu pregătește piesă în memoria lui Ștefan Iordache: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă mai ține pe picioare ... S-a încins atmosfera în platou! Finalistele „Cea mai sexy mămică” și-au lăsat copiii în culise și au trecut la treabă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x