Antena Căutare

Dani Oțil râde pe seama colegelor de platou: "Amalia și Ramona au rupt clubul în două!"

Răzvan Simion și Dani Oțil fac glume pe seama colegului lor de la camera de filmat, Puberu. Cameramanul s-a făcut bărbat de casă de când are iubită.

Dani Oțil dă din casă și povestește ce a făcut fiecare coleg în vacanța de Paște: "Amalia și Ramona au rupt clubul în două! Au febră musculară de la atâtea genuflexiuni și twerk, ce au împins acolo, au dat din toate alea!"

Pe când cei mai bătrânei au avut destinații mai liniștite, mai îndepărtate de casă, sufletul petrecerilor, Amalia și Ramona, se pare că s-au zbenguit în club până au făcut febră musculară!
Ramona l-a rugat pe Dani să o lase mai ușor săptămâna asta, pentru că are dureri mari de spate. Fetele, rușinate că au fost demascate încearcă să nege, dar nu prea le iese.

Dani Oțil: "Am fost și eu acolo, că doar sunt român! Asculți muzică de profil, adică manele!"

Amintindu-și de petrecerile din timpul studenției, Dani Oțil afirmă că mergea și el la astfel de petreceri, unde se cțnta un soi de manele, dar nu în limba lui Florin Salam, ci în engleză. Deși la meniu era întotdeauna humus, el mânca de la alții, că nu avea niciodată farfuria lui!

Dani și Răzvan râd de colegul lor cameraman, Puberu, care de când are iubită s-a făcut băiat de casă, uitând cum petrecea la masa lui Vârciu în tinerețe ca un "atârnache".

Urmărește momentul video integral și distrează-te împreună cu cei mai simpatici prezentatori:

Dani Oțil: "Dacă ești un tip zgârcit, scoate-o diseară la cină, are sigur burta plină!"... Dani Oțil atenționează toți șoferii: "Oricât de tare fugi de Poliție, șansa să rămâi fără o roată este majoră, în R...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x