Antena Căutare

Ramona Olaru, schimbare uimitoare de look. Cum a apărut la Super Neatza: „Am trecut la vârsta pe care o am”

Ramona Olaru și-a făcut o schimbare de look radicală. „Vecina” de la Neatza și-a tuns părul și a lăsat blondul pentru un șaten.

Colaj cu Ramona Olaru Galerie
La Super Neatza cu Răzvan și Dani Ramona Olaru i-a încântat pe toți cu noua ei înfățișare | Instagram

La Super Neatza cu Răzvan și Dani Ramona Olaru i-a încântat pe toți cu noua ei înfățișare: „Dacă nu ați recunoscut-o...ea este Ramona. Într-o nouă fază a vieții ei. Fază care nouă ne place”, a sps Răzvan Simion despre Ramona Olaru.

Ramona Olaru (34 de ani) a strălucit în emisia de Super Neatza de pe 4 octombrie și a fost foarte jovială.

Citește și: Ramona Olaru, primul interviu despre bărbatul de care s-a îndrăgostit la prima vedere: „Nu mi s-a întâmplat niciodată”. Ce a spus

Cum arată acum Ramona Olaru. „Vecina” de la Super Neatza a surprins cu o schimbare de look radicală

„Mulțumesc pentru faptul că vă place! Am trecut la vârsta pe care până la urmă o am. Și o și reprezint acum fizic. 25 de ani. Așa se întâmplă! Să nu vă fie frică de femeile deștepte! Și ele sunt proaste atunci când se îndrăgostesc”, a spus Ramona. Când a vorbit despre „îndrăgosteală” Ramona Olaru a făcut semn spre ea, arătând că este o femeie îndrăgostită.

Ramona Olaru a publicat pe rețelele sociale imagini cu noua ei înfățișare, precizând că avea nevoie de o schimbare, că este mulțumită, dar a precizat că nu exclude ideea ca peste câteva luni să revină la blond.

Citește și: Ramona Olaru, imaginea care nu lasă loc de interpretări. Cum a apărut la scurt timp după ce a spus că este îndrăgostită „pe bune”

„N-am mai fost așa de 7-8 ani. La culoarea naturală. Mi s-a pus ie pe natural la păr și la unghii”, a spus Ramona Olaru pe rețelele sociale.

Se întâmplă schimbări în viața Ramonei Olaru și nu este vorba doar despr eînfățișare, ci și despre faptul că „vecina” a recunoscut că iubește din nou.

Surprinsă la un eveniment monden cu un zâmbet molipsitor, Ramona Olaru a fost întrebată de către reporterul Antena Stars cui i se datorează fericirea care i se citește pe chip. Frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a confirmat faptul că este îndrăgostită:

„Din dragoste! Sunt bine, sunt foarte fericită! Întotdeauna am găsit binele în orice situație și nu am de gând să mai las niciun moment să mă supere sau să nu-mi permită să afișez acest zâmbet molipsitor. Fluturii din stomac se trag de la dragoste. M-am îndrăgostit!”, a spus aceasta pentru Antena Stars.

Întrebată dacă a fost dragoste la prima vedere, Ramona Olaru a confirmat și a precizat că nu i s-a întâmplat niciodată să simtă în acest fel:

„Da! M-am îndrăgostit fix la prima vedere! Nu mi s-a întâmplat niciodată și nu m-am mai îndrăgostit așa de când eram adolescentă, cred. Și oricum atunci nu cred că am împărtășit aceste sentimente. Acum am reușit să le și împărtășesc. Este o dragoste matură, curată, sigură, sinceră și fără nicio presiune. Curge ușor.”, a mai adăugat Ramona Olaru pentru sursa citată mai sus.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x